Viquiprojecte Discussió:Càpsula del temps

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

  Aquest és el Dial Asterisc: Dubtes o qüestions?

Com en cada andròmina de profit, el botó de l'asterisc us permet comunicar-vos amb les veus de la comunitat per solucionar qualsevol dubte que tingueu. La càpsula del temps no podia ser menys! Com et podem ajudar respecte al concurs i els seus modes?

DoriyakiSan (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom,


No sé si soc només jo o hi ha algun problema però jo no veig ni la taula dels participants ni els punts. Algú que m'il·lumini ? :-)

DoriyakiSan (discussiócontribucions)

Per cert, em sembla que m'he embolicat amb les etiquetes a posar al resum d'edició. Si poso una referència a la pàgina de l'any, al premi Nobel d'una dona, que no és al febrer, només hauria de posar l'etiqueta #capsulatema, oi ? És que en un parell també li he posat la de #capsulatradicional :-(

Townie (discussiócontribucions)

En @Toniher: està acabant d'enllestir el codi pels punts; va millor si ja té dades per comprovar que tot plegat funcioni correctament. Pel que fa al segon comentari, sí, però no et preocupis. Em sembla que es fan comprovacions addicionals per adjudicar els punts al mode tradicional. Gràcies per participar al concurs!

Resposta a «Taula i recompte de punts»
Tiputini (discussiócontribucions)

+1 punt per referència afegida (o per referència bibliogràfica afegida una efemèride existent) al mode tradicional, aquí no hauria de dir '1 punt per efemèride' en lloc per 'referència'

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No exactament. L'objectiu principal del concurs és sobretot que les efemèrides existents tinguin referències bibliogràfiques, atès que la majoria no en tenen i hi ha moltes falsedats o incorreccions.

Per tant, puntua el mateix afegir una nova efemèride amb bibliografia (+1 punt) que complementar-ne una d'existent sense referències (també +1 punt). Afegir efemèrides sense citar la font no puntua en aquest concurs.

Resposta a «un dubte»
Manlleus (discussiócontribucions)

Recomano que el sistema de puntuació es basi en nombre de octets totals afegits, és més simple i ho pot fer un bot com en altres projectes automàticament

Townie (discussiócontribucions)

Hola! El recompte es farà amb bot igualment. Sobre fer-ho segons el nombre d'octets, ho veig menys intuïtiu que "1 efemèride = 1 punt", que és més fàcil de traslladar als projectes germans. A més, si prioritzem afegir referències, no crec que sigui fàcil de relacionar X octets a una efemèride.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Es prioritzaran les efemèrides afegides, ja que la idea és que el bot només puntuï aquelles amb referències. Altrament, trobarem gent editant indiscriminadament i copiant efemèrides d'altres Viquipèdies, quan el problema és que n'hi ha un fotimer sense cap referència i plenes d'incorreccions.

Cap més tema anterior