Viquiprojecte Discussió:Monuments/Seguiment d'articles/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bot?

Ja sé que s'ha acabat el viquiprojecte, però llegeixo que "El bot generarà els articles de les llistes preparades." i voldria saber si el bot, encara que no hi hagi viquiprojecte pot seguir generant articles, i com s'ha de fer per a preparar les llistes perquè els faci. Sé que s'haurien de revisar, ja ho puc anar fent de mica en mica. És possible?--Medol (disc.) 01:52, 5 oct 2014 (CEST)

A qui li interessin els articles d'una llista determinada només m'ha d'avisar quan estigui preparada. La preparació consisteix en el punt 2: posar enllaços vermells. Si només es pretén revisar el contingut de patmapa, només haurien de tenir enllaços vermells aquells que tinguin un contingut suficient i adequat per crear article. Això és el que es va fer a l'agost per preparar el repte del setembre, però encara queden més llistes. Si un pensa ampliar-los amb altres fonts, hi pot posar també enllaços vermells. Pels articles ja existents, amb enllaços blaus, hi ha la possibilitat de generar-los en subpàgina del projecte per poder ampliar amb una fusió, o no si ja s'havia fet abans. Ping Medol. --V.Riullop (parlem-ne) 10:13, 5 oct 2014 (CEST)

Llistes dins l'article genèric de la comarca

Hola, dues coses:

  • he afegit enllaç als candidats a crear article amb el bot en municipis que no tenen llista pròpia i, per tant, no estan a la llista de seguiment. Com fem per avisar que es pot activar el bot ?.
  • he marcat alguns que poden semblar esquifits si mirem Patrimoni Gencat, però que tenen millor documentació a les fitxes del catàleg a la DIBA. En la revisió post-bot, la ho ampliaré.--amador (disc.) 14:11, 4 ago 2015 (CEST)
@Amadalvarez: Si vols dir que d'una llista comarcal està preparat algun municipi, no tots, doncs ara el bot té l'opció de fer només un municipi. Si és necessari pel seguiment, be bold, per exemple subdividint la llista per crear entrades de seguiment per municipis: "Llista de monuments del Vallès Oriental (Campins)", etc. Quan estiguin tots ja les reduirem un altre cop. Sobre quins enllaços es posen o no, queda a criteri i responsabilitat de cadascú. --V.Riullop (parlem-ne) 17:21, 4 ago 2015 (CEST)
@Vriullop: OK, ara amplio llista. Sobre el segon punt, només era un comentari per a que no semblés que havia marcat articles massa curts. Quan tens previst engegar el bot ?.--amador (disc.) 19:47, 4 ago 2015 (CEST)
Quan em manin i em sembli bé :-D En principi a final d'agost per començar el repte del setembre amb material ja preparat.--V.Riullop (parlem-ne) 21:16, 4 ago 2015 (CEST)

Moianès

No he caigut en l'existència del Moianès fins ara. Com hauríem d'actuar? Té alguna implicació pel bot?--KRLS , (disc.) 10:45, 14 ago 2015 (CEST)

Té complicacions perquè no hi és a IPAC, pel bot no és problema. Es pot esperar a que s'actualitzi a IPAC o es pot avançar perquè s'acabarà fent de totes formes. L'avantatge és que els articles nous que es generin ja tinguin la comarca correcta. Com vulgueu. --V.Riullop (parlem-ne) 13:17, 14 ago 2015 (CEST)
De fet, ja estava creada la Llista de monuments del Moianès, fora de les llistes de control. Millor tirar endavant, doncs. --V.Riullop (parlem-ne) 13:49, 14 ago 2015 (CEST)

Carrer major Vallirana

Hola, si us hi fixeu a la llista de monuments de Vallirana he posat l'enllaç de totes les cases de la llista del Carrer Major cap a l'article Carrer Major (Vallirana). Quan el bot passi suposo que pot posar la info de les diferents cases com a subapartats i un humà (jo mateix) pot fer una mini-introducció per a l'article. Així no es fan articles ínfims però es recull el valor monumental dels edificis d'aquest carrer. Apa, salut. --Lluis_tgn (disc.) 22:17, 18 ago 2015 (CEST)

Ei! Com a bon viquipedista has utilitzat el sentit comú i has actuat com s'ha d'actuar. Aquest és la pràctica no escrita per afegir enllaços d'un conjunt d'habitatges d'un mateix carrer que no tenen suficient entitat per tenir article propi.--KRLS , (disc.) 23:35, 18 ago 2015 (CEST)
Correcte, hi ha altres precedents de monuments agrupats quan tenen més sentit com a conjunt. El bot crea l'article amb el primer i els altres els deixa agrupats en una subpàgina pendent de fusionar. --V.Riullop (parlem-ne) 11:50, 19 ago 2015 (CEST)