Águila roja: la pel·lícula

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaÁguila roja: la pel·lícula
Águila Roja: la película Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
DireccióJosé Ramón Ayerra Díaz Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióDaniel Écija Modifica el valor a Wikidata
GuióGuillermo Cisneros Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEspanya Modifica el valor a Wikidata
Estrena2011 Modifica el valor a Wikidata
Durada122 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalcastellà Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gènerecinema d'aventures Modifica el valor a Wikidata

Lloc webaguilarojalapelicula.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt1710627 Filmaffinity: 442163 Rottentomatoes: m/aguila_roja_la_pelicula_2011 Letterboxd: red-eagle-the-movie Allmovie: v537086 TMDB.org: 76201 Modifica el valor a Wikidata


Águila roja: la pel·lícula (títol original, Águila Roja: la película) és una pel·lícula espanyola que prové de la sèrie de televisió Águila roja, tot i que la trama de la pel·lícula no afecta gens la de la sèrie. Està dirigida per José Ramón Ayerra Díaz i va estrenar-se el 20 d'abril del 2010.

Argument[modifica]

A la Vil·la de Madrid se celebra una cimera amb l'assistència de les potències més importants de l'època: França, Anglaterra, Portugal i el Papat. Aquesta cimera es convoca amb l'excusa de cercar la pau entre espanyols i portuguesos, però els motius reals són una conspiració contra el regne d'Espanya. Com a part d'aquesta conspiració, el rei Felip IV de Castella és segrestat i intenten assassinar-lo, però l'Águila Roja ho impedeix. També ha d'evitar que Espanya sigui envaïda per un exèrcit de soldats anglesos, francesos i portuguesos.

La Beatriz (Martina Klein) vol que l'Águila Roja (David Janer) li ajudi a rescatar el seu pare, en Lope de Villamediana, que es troba presoner en un castell. És en aquest castell on tancaran també el rei

Per tal d'assegurar l'èxit del complot contra el rei, en què la Marquesa de Santillana (Miryam Gallego) serà una peça clau, contracten un sanguinari cosac perquè mati l'Águila Roja. El seu fill, l'Alonso (Guillermo Campra) és ferit i això fa que l'heroi decideixi abandonar la lluita per la justícia i llença la katana, tot i que més endavant tornarà a vestir-se d'Águila Roja per ajudar la Beatriz i salvar el rei.

Repartiment[modifica]

Enllaços externs[modifica]