Diana d'Orleans

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaDiana d'Orleans

Modifica el valor a Wikidata
Nom original(fr) Diane d'Orléans Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement24 març 1940 Modifica el valor a Wikidata (84 anys)
Petrópolis (Brasil) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciópintora Modifica el valor a Wikidata
Altres
TítolDuquessa Modifica el valor a Wikidata
FamíliaCasa d'Orleans Modifica el valor a Wikidata
CònjugeCarles de Württemberg (1960–) Modifica el valor a Wikidata
FillsFrédéric de Wurtemberg, Eberhard Alois Nikolaus Heinrich Johannes Maria Herzog von Württemberg (en) Tradueix, Michael Heinrich Albert Alexander Maria Herzog von Württemberg (en) Tradueix, Duchess Mathilde, Princess of Waldburg-Zeil-Trauchburg (en) Tradueix, Duke Philipp of Württemberg, Eleonore Fleur Herzogin von Württemberg (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
ParesEnric d'Orleans Modifica el valor a Wikidata  i Isabel d'Orleans-Bragança Modifica el valor a Wikidata
GermansIsabel d'Orleans, Enric d'Orleans i d'Orleans-Bragança, Helena d'Orleans, François d'Orléans, Anna d'Orleans, Miquel d'Orleans i Jaume d'Orleans Modifica el valor a Wikidata
Premis

Modifica el valor a Wikidata

Diana d'Orleans, princesa de Württemberg (Petròpolis 1940). Princesa de sang reial de França amb el tractament d'altesa reial que es maridà en el si de la casa reial württemburguesa.

Nascuda el dia 24 de març de 1940 a la ciutat brasilera de Petròpolis, essent filla del duc Enric d'Orleans i de la princesa Isabel d'Orleans-Bragança. Diana és neta per via paterna del duc Joan d'Orleans i de la princesa Isabel d'Orleans; mentre que per via materna ho és del príncep Pere d'Alcantara del Brasil i de la comtessa Elisabet von Dobrzensky von Dobrzenicz.

Diana contragué matrimoni al Castell d'Altshausen el dia 18 de juliol de 1960 amb el príncep Carles de Württemberg. Carles esdevingué cap de la casa reial de Württemberg en ser fill del príncep Felip de Württemberg i de l'arxiduquessa Rosa d'Àustria-Toscana. La parella ha tingut sis fills:


A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Diana d'Orleans