Johns

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaJohns

Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
DireccióScott Silver Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióBeau Flynn Modifica el valor a Wikidata
GuióScott Silver Modifica el valor a Wikidata
FotografiaTom Richmond Modifica el valor a Wikidata
DistribuïdorFirst Look Studios i Netflix Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Estrena1996 Modifica el valor a Wikidata
Durada96 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gèneredrama i cinema LGBT Modifica el valor a Wikidata
Lloc de la narracióLos Angeles Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0116714 Filmaffinity: 121540 Allocine: 1159 Rottentomatoes: m/johns Letterboxd: johns Mojo: johns Allmovie: v135536 TCM: 443360 TMDB.org: 56830 Modifica el valor a Wikidata

Johns (estilitzt com a johns) és una pel·lícula dramàtica nord-americana de 1996 escrita i dirigida per Scott Silver i protagonitzada per David Arquette i Lukas Haas, que interpreten prostituts que treballen a Santa Monica Boulevard..[1]

Argument[modifica]

És la nit de Nadal i en John (David Arquette) està adormit en un parc de Los Angeles. Es desperta mentre algú li està robant les sabates, en les quals guarda els seus diners. Persegueix el lladre però no el pot atrapar. En John està enfadat no només perquè aquestes són les seves sabatilles esportives "afortunats", sinó perquè està intentant acumular prou diners per passar una nit en un hotel elegant per celebrar el seu aniversari, que també és Nadal. Cada vegada que John reuneix diners, mitjançant la prostitució o el robatori de clients, se li prenen per robatori o com a compensació per un tracte de drogues on va estafar el traficant.

Mentrestant, Donner (Lukas Haas), un company que és nou al carrer i que s'ha enamorat de John, intenta convèncer en John perquè l'acompanyi a Branson (Missouri). Donner té un familiar que hi dirigeix un parc temàtic i que els pot aconseguir feina. John inicialment es resisteix a la idea, però, després d'algunes experiències especialment dolentes, accepta anar-hi.

John i Donner tenen prou diners per a dos bitllets d'autobús a Branson, però John té una darrera "cita" per guanyar diners per a les despeses. Després de la seva trobada sexual en un motel, però, la "cita" de John està penedida per haver superat l'acte. Li insisteix en John que no és gai. En John somriu i diu que ell tampoc. Però la seva "cita" creu que John s'està burlant d'ell i es torna violent, colpejant John fins a la mort sense pietat.

Donner va a la recerca de John i el troba al motel. Donner arrossega el cos sense vida d'en John des del bany fins al llit i confessa amb llàgrimes que va ser ell qui li va robar les sabatilles esportives i els diners en un intent desesperat de persuadir en John de marxar de la ciutat amb ell.

Repartiment[modifica]

Premis i nominacions[modifica]

Lançament en DVD[modifica]

Johns es va publicar al DVD de la Regió 1 el 29 de febrer de 2000.

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]