Jolene Marie Rotinsulu

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJolene Marie Rotinsulu

Modifica el valor a Wikidata
Nom original(en-gb) Jolene Marie Cholock-Rotinsulu (Indonesia) Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement15 maig 1996 Modifica el valor a Wikidata (28 anys)
Santa Ana (Califòrnia) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
ResidènciaManado, Indonesia
FormacióAcademy of Art University Modifica el valor a Wikidata
Alçada175 cm Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciómodel, cantant, actriu, participant en concursos de bellesa, activista Modifica el valor a Wikidata
Activitat2007 Modifica el valor a Wikidata –
Esportalpinisme Modifica el valor a Wikidata
Signatura
Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm8414853 Facebook: jolene.m.rotinsulu Twitter (X): joleneemarie Instagram: joleneemarie Modifica el valor a Wikidata

Jolene Marie Cholock-Rotinsulu (Santa Ana, Califòrnia, Estats Units d'Amèrica, 15 de maig de 1996) és una model i reina de bellesa Indonèsia d'origen Estats Units d'Amèrica, guanyadora de Miss International 2019.[1][2][3] El 2019, Jolene va participar en Puteri Indonèsia, on va obtenir el lloc de Tercera Finalista.

Biografia[modifica]

Cholock va néixer a Santa Ana, Califòrnia d'un mare Estats Units d'Amèrica nascut a Escòcia, Allery Lee-Cholock, de Edimburg, i d'una pare indonesia, Roy Gustaaf-Rotinsulu, de Manado, North Sulawesi. De nena, Cholock va passar la major part del seu temps participant en diverses activitats extracurriculares com a arts, drama, karate, ball i cant. Ella era una antiga estudiant de Trinity Anglican School en Cairns i, més tard, va obtenir el seu Certificat de Mestratge en Academy of Art University a San Francisco Califòrnia, Estats Units d'Amèrica També va obtenir un Certificat en Recreació a l'aire lliure i un cinturó negre en Arts Marcials de Taekwondo. Després d'acabar l'escola secundària als Estats Units d'Amèrica, va anar a viure a Jakarta, Indonèsia, on va treballar com a model comercial. Gray porta el nom de la seva àvia paterna, Valieria Cholock, una immigrant dels Estats Units d'Amèrica Occidental provinent d'Escòcia en 1921.

Miss International 2019[modifica]

Jolene Marie Cholock-Rotinsulu va representar a Indonèsia en el Miss International 2019. on va quedar coronada oficialment com Miss International 2019, 12 de novembre del 2019 a Tòquio (Japó).

Galeria[modifica]

Referències[modifica]

  1. Merino, Por Javier. «Y Miss Internacional 2019 es... Miss Indonesia». CNN, 17-12-2018. [Consulta: 17 desembre 2018].
  2. «[ttps://events.globallandscapesforum.org/new-york-2019/speaker/jolene-marie-rotinsulu/ La Indonesia Jolene Marie Cholock-Rotinsulu se corona como la nueva Miss Internacional]». RT en Español. [Consulta: 17 desembre 2018].
  3. «Miss Indonesia, Jolene Marie Cholock-Rotinsulu, es la Miss Internacional 2019». Prensa Libre, 16-12-2018. Arxivat de l'original el 2019-08-08. [Consulta: 17 desembre 2018].

Enllaços externs[modifica]