Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Pere prlpz (discussiócontribucions)

He intentat incloure de nou aquesta secció a la Taverna, i apareix el missatge d'error "Discussions cannot be embedded yet.", que interpreto que vol dir que no podem incloure les discussions amb Flow com a plantilles. Si l'hem de tenir per separat, hauríem de veure com combinem aquesta pàgina amb la Taverna, perquè separada no és ben bé una secció de la Taverna.

QuimGil (discussiócontribucions)

Vaja, això m'ho van comentar i enmig de tots els temes no li vaig donar gaire importància. Els hi vaig dir que els usuaris regulars probablement tiren de llista de seguiment i, per tant, van a parar directament a la pàgina que toqui.

Ho sento, no vaig pensar en les conseqüències. Espero que puguem trobar una solució.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Bé, les proves són per descobrir aquestes coses, i confirmo que he arribat aquí per la meva llista de seguiment, ja que hi tenia aquesta pàgina des d'abans del 2011.

Pels usuaris habituals ara mateix, i pels nous a llarg termini, no ho veig gaire greu. Vol dir només que haurem d'acabar tenint separades les seccions de la Taverna, com fan a les viquis grans i a Commons (de fet, no sé si hi ha cap altra viquipèdia amb una taverna amb seccions incloses en una única pàgina; les que recordo, o bé no tenen seccions, o bé les tenen en pàgines totalment separades). A més, tenint en compte que amb Flow no s'arxiven les discussions, suposo que també seria inviable tenir una taverna amb sis seccions seguides de mida indefinida.

Temporalment, l'embolic és només que tenim una taverna amb quatre seccions juntes i una de separada que els nous no trobaran. Com a prova va bé, però per servir d'ajuda als nous potser no tant.

KRLS (discussiócontribucions)

Sí. Jo també he arribat perla llista de seguiment. Tot i així, no podem esperar que la gent tingui la pàgina a la seva llista de seguiment. Sinó aquesta plana tindrà la mateixa visibilitat que la pàgina del grup tècnic. Potser les pàgines de la taverna separades, sigui una solució.

Vriullop (discussiócontribucions)

Si tenim la taverna separada en subpàgines és perquè tota junta és poc pràctica. La inclusió de totes les subpàgines va perdent sentit quan es fa més gran. Caldrà convertir-la en una portada, tal com han anat fent els demés.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

D'acord a convertir la Taverna en una portada si és el preu per poder fer servir Flow a totes les seccions. Ara bé, jo veig positiva l'estructura de la Taverna actual, que permet veure totes les discussions actives: per mi, trobar la Taverna és trobar la comunitat. En projectes com Wikidata on hi ha una taverna única (o principal) tinc més la sensació de trobar-me on és la comunitat que en llocs com Commons o les viquipèdies grans on la dispersió de les tavernes no deixa un lloc central de trobada.

A més, l'encapçalat actual de la Taverna ja fa de portada per qui vulgui anar a una secció específica.

Vriullop (discussiócontribucions)

L'alternativa és deixar la Taverna com a portada i una de les seccions més generals, per exemple l'ajuda. De totes formes, aquest serà un tema a discutir el dia que tinguem Flow a tot arreu.

Solde (discussiócontribucions)

Ep, jo també n'he rebut l'avís per la llista.

QuimGil (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

D'acord en, de moment, afegir aquesta pàgina a l'encapçalat. Jo, a més, afegiria a la taverna una secció que tingués el títol (tecnicismes) i una frase explicativa amb un enllaç cap aquí.

Marcoil (discussiócontribucions)

Doncs jo hi he arribat mitjançant T78090, i això que estic segur que vaig ser un dels qui ho va demanar :) En tot cas estic molt content de que estem provant això, i crec que donada l'activitat a la La Taverna en general podem fer que sigui només portada.

KRLS (discussiócontribucions)

No entenc perquè premo previsualitza i m'ho "Publica" directament. I el més divertit és que no quedi registrat a l'historial?

QuimGil (discussiócontribucions)

Si cliques previsualitza està previsualitzant. Només quan cliques "Respon" es publica. En qualsevol cas, si us plau fem les proves a Viquipèdia Discussió:Flow/proves  :)

QuimGil (discussiócontribucions)

No t'hi has assabentat abans perquè no has seguit la discussió sobre Flow a La taverna/Propostes, i no has seguit aquella pàgina de discussió en format wikitext pels motius que justifiquen l'existència de Flow (per exemple, have de seguir un tros de pàgina només per a veure si hi ha canvis en una secció).  :)

Esperem que amb Flow puguem involucrar més usuaris especialitzats com tu, que podran seguir i contribuir més fàcilment en els seus temes forts.

QuimGil (discussiócontribucions)

He fet la part d'integració amb la Taverna que sí es pot fer: aparició de Tecnicismes a la capçalera general de la Taverna i capçalera d'estil Taverna aquí. El tema de la cerca comuna i a Tecnicismes haurà d'esperar...