Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

KRLS (discussiócontribucions)

(trasllado d'abans de Flow): Ja fa uns dies que existeix el Moianès com a nova comarca i en uns mesos tindrem possiblement el Lluçanès (26 de juliol). Durant aquests dies s'han fet diversos moviments per actualitzar els articles i en alguns cas s'hi han fet errades per l'emoció. També hi ha hagut canvis en els mapes on han aparegut els límits provincials i que caldria consensuar: File:Localització del Bages.svg. Per això proposo crear el Viquiprojecte:Noves comarques per anar actualitzant els nous mapes i articles amb les noves comarques que floriran en aquests mesos i anys pròxims. Primer caldria fer una radiografia del que s'hauria d'actualitzar i llavors posar-nos mans a l'obra.

Bestiasonica (discussiócontribucions)

Pel que fa als arxius relatius a mapes carregats a Commons penso que caldria valorar l'opció de mantenir els existents amb un sentit històric i carregar nous arxius per a les modificacions ulteriors que puguin succeir, més que no pas canviar l'arxiu existent. O si més no consensuar-ho cas per cas. No sigui que perdem els bous per anar a buscar les esquelles. :-)

Ssola (discussiócontribucions)

Ara hi posaré els canvis que he fet (bàsicament al text dels articles). Estaria bé documentar tots els passos que s'han seguit per quan toqui fer una altra comarca. Ara falta actualitzar els mapes i algun article, i les categories crec que ja s'han corregit totes o quasi totes. El nou mapa a Fitxer:Localització del Bages.svg es podria traslladar a una pàgina pròpia si algú s'encarrega d'actualitzar el mapa amb l'estil anterior. De fet, fins i tot pot ser útil tenir el mapa vell com a Fitxer:Localització del Bages (1987-2015).svg.

Ssola (discussiócontribucions)