Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Bon vespre, perdoneu les experimentacions amb les plantilles....

7
Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre, he volgut crear una nova plantilla per a poder fer gràfics amb barres horitzontals, i vaja per ara cada plantilla envia a una altra plantilla. Abans de continuar i poder fer probablement més estralls, m'he estimat aturar-me una estona i veure qué pot dir algun especialista del tema... Perdó si ho he fet malament, he mirat les plantilles existents i no n'he trobat cap que convinga fins ara... Una abraçada i gràcies per endavant. Bona nit i coratge amb tot el que passa!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

faig ping a @Vriullop i @Amadalvarez. Sigui com sigui, seria fantàstic si la pots documentar i reanomenar en català :)

Capsot (discussiócontribucions)

Ui... :) Ja m'estàs demanant coses extraordinàries... és la primera vegada que m'aventure (em sembla) en el tema "plantilla"... llavors "documentar" i "reanomenar" va molt més enllà de les meues competències actuals. De fet a la viqui espanyola tenen la plantilla però es diu "gráfico de barras" que no correspon al nostre "gràfic de barres"... ni de bon tros... De fet, com que no sé de codi, no sé fins a quin punt no es podria posar tot a la mateixa plantilla, però si no ho han fet a l'anglosaxona supose que hi ha algun motiu... En fi, si em toca fer-ho ja inventaré algun nom ("barres de dades" com en anglès?)... Ja veurem qué diuen els experts! Gràcies per la resposta! Bona nit, fins aviat!

Vriullop (discussiócontribucions)

Si no n'hi ha cap a Categoria:Plantilles de gràfics que serveixi no hi ha més remei que copiar la nova anglesa. Sovint s'entra en un bucle que sembla interminable de plantilles auxiliars i potser mòduls o configuracions CSS. En aquest cas, en:Template:Data bars, sembla que només són les 5 que estan documentades.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No sé si aquest tema ja es pot tancar o en @Capsot volia alguna cosa més.

M'explico: quan miro les seves contribucions per entendre "què volia crear", trobo intervencions com ara, Pandèmia per coronavirus de 2020 a Portugal, Pandèmia per coronavirus de 2020 a la Catalunya del Nord o Pandèmia per coronavirus de 2020 a Lituània. Totes elles fent servir la {{Graph:Chart}}, una plantilla que està documentada en català per @Vriullop el 2016.

D'altra banda, a l'article Pandèmia per coronavirus de 2020 a Portugal veig que fa servir la {{data bars}}. No sé si cal aquesta nova eina, que no fa servir ningú més.

Potser en @Jmarchn et pot fer un cop de mà, ja que va estar treballant en una suite de gràfics que desconec en quin estat està i si hi ajudaria.

salut !

Jmarchn (discussiócontribucions)
Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre. De fet, volia precisament la plantilla per a introduir el que hi havia a la wiki anglesa sobre els casos per edat i sexe. Ara va bé així i probablement necessitaré ulteriorment altres estadístiques amb aquest tipus de plantilla. Gràcies per les vostres respostes. Una abraçada ben bona, bona setmana i coratge a tots!

Resposta a «Bon vespre, perdoneu les experimentacions amb les plantilles....»