Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Castellbo

Biografia Emili Rousaud

5
Resum per Castellbo

CI

Factorenergia (discussiócontribucions)

Bon dia.

M'adreço a tu en referència a l'entrada que vas fer d'Emili Rousaud.

El motiu del meu contacte és per intentar completar una mica més la seva biografia, seria possible q fos així?:

Emili Rousaud i Parés (Barcelona, 27 d'abril de 1966) és un empresari català. Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, a on va cursar també el Màster en Assessoria i Gestió Tributària (AGT), és llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Va ser l’emprenedor que el 1999 va fundar la empresa energètica Factor Energia, essent la primera companyia elèctrica independent autoritzada pel Ministeri d'Indústria després de la liberalització del mercat elèctric al 1998, companyia de la que és el seu Director General des de la seva fundació.

Ha estat professor associat dels Estudis de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) durant setze anys (1993-2009). Ha estat vocal a la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona des del juliol del 2015 i vicepresident institucional des de gener de 2020.

És vicepresident de la patronal catalana Pimec i membre del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, és vicepresident del l’associació Grup de Gestors Energètics (GGE), i impulsor i membre fundador de l’Associació de Comercialitzadors Independents d’Energia (ACIE).


Entenc el tema de conflicte d'interessos pel fet de que tinc relació amb ell. Però potser es podria fer una descripció més semblant a aquesta que et proposo.

En quan al tema de l'article que fa referència a la seva "traïció" a Josep Maria Bartomeu, entenem que és un tema d'opinió que no aporta a la biografia un enfoc d'empresari i trajectoria professional.


Moltes gràcies i una cordial salutació!

Docosong (discussiócontribucions)

Perdoneu la meva opinió, però la referència del El Nacional és un problema del propi mitjà de comunicació no nostre. Si el compte de Factor Energia no li sembla correcte el títol de la referència ha de parlar amb el propi mitjà de comunicació, no amb nosaltres. Ací fem una enciclopèdia neutral i fiable, no fem articles enciclopèdics a gust del consumidor o per interessos empresarials. Salutacions!

Factorenergia (discussiócontribucions)

Bon dia,

tal i com comentes, i entenc perfectament el que vols dir, com dius "no fem articles enciclopèdics", allà ho posa ben clar, el articles d'opinió no haurien de ser una font de referència per tenir en un personatge, per això comentava si el podiem treure, ja que és una opinió personal de l'escriptor de l'article. Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)
Castellbo (discussiócontribucions)

Afegiria que la viquipèdia no es un lloc d'autopromoció. Recalcar el que diu el company Docosong, no fem articles enciclopèdics a gust del consumidor o per interessos empresarials. Si creieu que es pot millorar l'article, aportant fonts fiables, millor que feu servir la seva pàgina de discussió. Gràcies