Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Lema a les infotaules de geografia política

4
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Ens han avisat amb un missatge privat a Twitter que els lemes dels estats apareixen en rus en molts articles. En efecte, he comprovat amb Tuvalu que, pel que sembla, la infotaula xucla els lemes en tots els idiomes un cop he provat d'afegir-hi el català.

Hi ha cap manera de prioritzar que mostri només la traducció en català i que després es mostri en l'idioma oficial (o si n'hi ha diversos) de l'estat? Us sembla bé aquesta via? Moltes gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Antecedent Plantilla_Discussió:Infotaula_geografia_política#Lema i ping @Amadalvarez.

Fins on jo sé, eEl problema és que el lema és una propietat monolingüe i cada lema només hauria de ser en la llengua original. Abans hi havia un búlgar que no ho devia haver entès i que anava posant lemes en búlgar pels lloc, i afegir-hi el lema en català encara empitjora el problema.

Vriullop (discussiócontribucions)

Vist d:Property talk:P1451, la discussió i la documentació de qualificadors, el que toca és només el lema o lemes originals i les traduccions amb qualificador Traducció literal (P2441). Ara bé, això no està preparat a la plantilla.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Gràcies per les explicacions, ho desconeixia absolutament. Hi he desfet les meves edicions. Tanmateix, doncs, serà important que la infotaula només mostri el paràmetre d'acord amb la propietat Llengua utilitzada (P2936), entenc?

Resposta a «Lema a les infotaules de geografia política»