Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Elaborar mapes és facil, si se sap com fer-ho...

4
Jmarchn (discussiócontribucions)

En la majoria dels articles de llocs en la infotaula es geolocalitza automàticament el punt.

Però a vegades aniria millor un mapa que hi marqués, per exemple, diversos punts o que no es precisés el lloc per ser, precisament, una zona extensa. En aquesta línia (i arran d'un treball amb el veí de sota la casa de la meva mare) hem elaborat els mapes dels Calella#Punts d'interès situats al mapa, que us convido a veure. I havent descobert (i utilitzat) un paràmetre fins ara no documentat enlloc (|excludefrom=). En els dos mapes (d'aquest article, d'OpenStreetMap o OSM) hi he afegit relleu (de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya o ICGC).

He vist que no hi havia documentació de com elaborar mapes inexistents (fora de Ajuda:GMT). Així he creat un article de com elaborar mapes per a la Viquipèdia. Penso que pot ser d'interès per si algú s'anima a crear-ne de zones de Catalunya, concretament de muntanyes o serralades fent servir els mapes de l'ICGC.

Vriullop (discussiócontribucions)

Compte que els mapes de l'ICGC no són lliures. No es pot copiar la capa de relleu.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Hola!. Abans de crear l'article amb les indicacions per les creacions de mapes de l'ICGC vaig fer una pregunta a la Taverna, ja que m'estranyava que no hi hagués ni un sol mapa a Commons originat en la cartografia de l'ICGC. No he vist cap advertiment específic sobre el relleu, sols he trobat l'Avis-legal. Com a resposta (a la pregunta) s'indicà que sempre s'ha d'anotar {{Attribution-gencat}}, advertiment que recullo en l'article.

Vriullop (discussiócontribucions)

D'acord, això ho han canviat, abans no era així.

Resposta a «Elaborar mapes és facil, si se sap com fer-ho...»