Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquitrobada 2022/Inscripcions

IX Viquimarató de la Llengua Catalana a Amposta

8
Judesba (discussiócontribucions)

Ping a tots els assistents a la Viquitrobada que arribeu divendres, per saber si arribeu a temps per participar al tret de sortida de la IX Viquimarató de la Llengua Catalana, que enguany serà a Amposta coincidint amb la nostra Viquitrobada. Podeu veure'n els detalls també al nostre programa.

Si veieu que sí hi participareu, si us plau inscriviu-vos-hi. Moltes gràcies!

@Robertgarrigos, Gemma Aïsa, Medol, AlbertRA, MarianneMontbe:, @Tiputini, Pilardenou999, Hiperterminal, Docosong, Amper2:, @Cataleirxs, Amadalvarez, Enric, Alzinous, Mcapdevila:, @Catgirl, Tacatab, Sorenike, Montesita, Joan manel:, @Julià Minguillón, Flamenc, Jordiprenafeta, Eduard Farre, Coet:. Les persones que ja m'havíeu dit que no hi arribaríeu a temps, disculpeu, no recordo qui éreu.

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Judesba (discussiócontribucions)

Apunteu-vos, doncs, a la Viquimarató específica d'Amposta, si us plau, que sinó no sabrem quanta gent hi assistirà. Logística, vaja. Gràcies!

Tiputini (discussiócontribucions)

Arribaré a les 16 h.

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola! Si baixeu des del nord podeu fer parada al Campus Catalunya de la URV on també hi serem duen a terme l'acte de Tarragona.

Degut a l'alt nombre d'inscrits previstos, estudiants d'institut, EOI i de la URV, anirem una mica justos pel que fa al suport i l'atenció als nous editors així que tota ajuda viquipedista és benvinguda.

A l'acte hi haurà sopar per als assistents i jo ofereixo places per a baixar en acabar cap a Amposta.

Resposta a «IX Viquimarató de la Llengua Catalana a Amposta»