Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Ompliu els resums d'edició, per favor

14
Resum per Paucabot

Recordatori

Paucabot (discussiócontribucions)

Recordatori per a novells i experimentats: és molt convenient (imprescindible, diria jo) omplir els resums d'edició per tal d'ajudar els que revisen els canvis recents i els que, en qualque moment, consultaran l'historial.

Si no us en recordau, per favor, activau Avisa'm quan deixi en blanc el resum de la modificació (o el resum per defecte). I si necessitau repetir resums, teniu Afegeix dues llistes desplegables sota del resum d'edició amb els resums d'edició més habituals, tant per edicions majors com per menors.

Llatpic (discussiócontribucions)

Independentment de si s'ha o no omplert el resum d'edició, trobo una falta d'educació desfer edicions sense abans parlar-ho.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Tota la raó. Gràcies pel recordatori, @Paucabot. L'hem fet extensiu a Twitter. Si de tant en tant creieu que hem de fer avisos similars, aviseu-nos. No és gaire habitual en la línia de comunicació, però ja va bé perquè així adopta més importància quan ho fem. Salut!

Llatpic (discussiócontribucions)

@Paucabot No queda resolt com utilitzar les pàgines de discussió.

Paucabot (discussiócontribucions)
Llatpic (discussiócontribucions)

@Paucabot (A/B) Els resums d'edició opino que no han d'obviar les pàgines de discussió.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord. Si et sembla, tanc (altre cop) aquest fil i n'obres un altre per comentar el que vulguis.

Llatpic (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

@Llatpic: Veig que tens una necessitat, pregunta o dubte, que encara no he acabat d'entendre quina és. Sigui quina sigui, sembla que no té relació amb aquest fil, o sigui que et deman que obris un fil nou amb un títol ben aclaridor i miris d'explicar de manera ben clara quin és la teva proposta. Per favor, deixa de reobrir aquest tema, que ja estava més que a punt per a ser tancat i que no havia tengut activitat durant un mes.

Llatpic (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

A veure.

No s'hauria de fer cap edició que anàs en contra del que s'ha discutit a la discussió, però això ja ho deim a Viquipèdia:Consens. En tot cas, crec que convendràs amb mi que això no té res a veure amb la necessitat d'omplir els resums d'edició per ajudar als altres editors.

No sé si és això el que demanaves. Sinó, ja te dic que hauries de mirar d'aclarir-ho, preferentment en un fil nou. Potser si indiques quina és l'edició concreta que et preocupa ens ajudaràs a entendre't.

Llatpic (discussiócontribucions)

No té sentit tancar un tema que no està resolt, per això el mantinc obert. Si no hi havia activitat és per falta de resposta en la interlocució, el diàleg està absolutament obert. És de celebrar que ara s'hi estigui d'acord. El proper pas seria convenient trobar un consens, que ara no existeix. Agrairia a @Pere prlpz argumentés perquè no hi està d'acord.

Paucabot (discussiócontribucions)

Xerres sense xerrar clar. Fins i tot esperes resposta d'una persona que no ha intervengut en aquesta discussió i que ni tan sols se l'havia citat fins ara. Si li vols demanar qualque cosa a Pere prlpz, li ho pots demanar a la seva discussió o en un altre fil de la taverna (i mira de ser una mica més explícit).

El tema que vaig començar jo està resolt des de fa temps. El tema que vares començar tu, es veu que no, però com que és un tema clarament independent (a part de secret i/o incomprensible), jo, que som la persona encarregada de prendre aquesta decisió perquè jo vaig obrir aquest fil, l'hauria de poder tancar, si em deixassis.

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)