Temporada 2007-2008 del Nàstic

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula temporada club esportiuTemporada 2007-2008 del Nàstic
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
EquipGimnàstic de Tarragona Modifica el valor a Wikidata
Períodetemporada 2007-2008 Modifica el valor a Wikidata

Dades de la Temporada 2007-2008 del Gimnàstic de Tarragona.

Fets Destacats[modifica]

Resultats i classificació[modifica]

Al començament de la temporada, el Nàstic guanya la seva primera Copa Catalunya en derrotar el FC Barcelona per 2 a 1 en un partit jugat l'11 de setembre de 2007 al camp del Palamós. El Barça s'avançà mitjançant Víctor Vázquez però el Nàstic va remuntar el partit amb gols de Pinilla i Maldonado. Abans, en les semifinals, havien eliminat el RCD Espanyol a la tanda de penals després d'empatar a dos.

La temporada a la lliga començà amb un esperançador 2 a 0 contra l'Alabès, amb l'equip oferint un bon joc fidel a l'estil del nou entrenador Javi López. El bon inici però, donà continuïtat a una primera volta molt irregular, acabant l'any amb una derrota a casa contra el Càdiz, deixant l'equip a només tres punts del descens i amb crits d'una part de l'afició contra l'entrenador i el president. El dia 7 de gener Javi López fou destituït com a entrenador i substituït per César Ferrando. A més, es va fer un seguit fitxatges, alguns dels quals van donar molt bon resultat, com els de Diop, Moisés o Adrián. Tot i els canvis, i que en alguns partits la imatge de l'equip millorà, els resultats no acabaven d'arribar i l'equip arribà a estar en la posició 21ena a la jornada 34. A partir de llavors, s'aconseguiren bons resultats, com per exemple l'empat al camp de l'Sporting de Gijón o les victòries a casa del Màlaga i el Cádiz, més altres victòries a casa, certificaren la permanència quan encara quedaven dos partits pel final guanyant a casa al Granada 74. Amb l'últim partit, es retirà de la pràctica del futbol el capità Antoni Pinilla després de set temporades al club.

Plantilla[modifica]

Aquesta és la plantilla del Gimnàstic de Tarragona per a la temporada 2007-2008 a la Segona Divisió de la lliga espanyola de futbol.

Fitxatges[modifica]

Els fitxatges d'aquesta temporada han estat:

Al mes de gener es fitxen aquests jugadors:

  • Adrián González Morales
  • Moisés García León
  • Mohammed Rabiu Alhassan
  • Papakouly Diop (amb fitxa de la Pobla de Mafument, filial del Nàstic)

Baixes[modifica]

Les baixes han estat:

Baixes durant la temporada:

  • Sébastien Chabaud
  • Juanmi, anuncia la seva retirada del futbol el dia 24 de gener de 2008 per motius personals després d'haver jugat només tres partits.
Anterior:
Temporada
2006-2007
Temporada
2007-2008
Posterior:
Temporada
2008-2009