To Heart

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


To Heart
トゥハート
(Tu Hāto)
GènereDrama, Harem, Romanç
Videojocs
  • To Heart 2 (desenvolupat per AQUAPLUS)
  • ToHeart2 Dungeon Travelers (història a part de To Heart 2)[1]
Manga
AutorLeaf
Il·lustradorUkyō Takao
EditorialJapó MediaWorks
Estats Units d'Amèrica ADV Manga
DemografiaShōnen
RevistaDengeki Daioh
Publicacióoctubre de 1997desembre de 1999
Volums3
Anime
DirectorNaohito Takahashi
EstudiJapó Oriental Light and Magic
LlicènciaEstats Units d'Amèrica The Right Stuf International
CanalJapó TV Kanagawa
Emissió1 d'abril del 199924 de juny del 1999
Episodis13
Anime: To Heart 2
LlicènciaEstats Units d'Amèrica Maiden Japan
Emissió20052005[1]
OVA: OVA ToHeart2
Emissió20072007
Episodis4[2]
OVA: OVA ToHeart2 ad[2]
Anime: To Heart: Remember My Memories
DirectorKeitaro Motonaga
EstudiJapó AIC, Oriental Light and Magic
CanalJapó AT-X
Emissió2 d'octubre de 200425 de desembre de 2004
Episodis13
Manga: To Heart: Remember My Memories
AutorLeaf
Il·lustradorUkyō Takao
EditorialJapó MediaWorks
RevistaDengeki Daioh
Imatges externes
Portada

To Heart (トゥハートTu Hāto?)

Logotip de la novel·la gràfica.

és un anime i manga japonès basat en el videojoc hentai del mateix nom. Té 13 episodis i s'estrenà en l'abril de 1999. Està basat en les situacions típiques de secundària. Els protagonistes són Akari Kamigishi i Hiroyuki Fujita. Són amics de la infància i amb el temps s'enamoren. La tecnologia es mostra molt avançada i això es veu en veure als robots Multi, Serio i Feel.

Fou molt exitosa i es deu un videojoc i seqüeles. To Heart remember my memories i ToHeart2 que no va tenir una gran acollida. El videojoc Tokidoki Memorial està basat en ell.

Curiosament sembla que ToHeart ocorre anys després dels esdeveniments de Shizuku altre videojoc hentai. Doncs en To Heart remember my memories s'esmenta a dos personatges: Yuusuke Nanase i Mizuho Aihara de manera indirecta.

ToHeart[modifica]

La història de "To Heart" està constituïda per 13 episodis i se centra majorment en lo quotidià on els protagonistes són Akari i Hiroyuki en el transcurs de les seves vides ells a poc a poc s'enamoren, els dos compten amb bons amics que són Masashi, Shiho, Lemmy i Tomoko però que més endavant coneixen a noves persones que per algun i altre motiu es fan amics que són Multi, Ayaka, Rio, Kotone, Aoi i Serika. Multi es caracteritza per ser un Robot amb sentiments i que a poc a poc també agarra afecte amb Hiroyuki.

ToHeart ~remember my memories~[modifica]

"ToHeart ~remember my memories~" compta amb 13 episodis i la història se centra un any després de "ToHeart" i ací tots estan a punt d'acabar la preparatòria. La història es fa més important perquè parla més sobre els protagonistes, Akari, Multi i Hiroyuki. Als començaments de la sèrie Multi perd els seus records i això farà que Hiroyuki passi més temps amb Multi, a causa d'això, Akari entrés en un estat de gelosia on es veurà forçada a declarar-li els seus sentiments a Hiroyuki però aquest queda confós per tal moment que acaben en discòrdia. Multi en veure això caurà en un estat de depressió i el seu sistema es veurà greument afectat. Quan els circuits de Multi estan a punt d'apagar-se els seus amics desitgen ajudar-la però ella decideix que aquesta bé així i que no li facin cap mena de manteniment, pocs minuts després els circuits de Multi finalment s'apaguen. Passen alguns anys on Akari i Hiroyuki ja són adults i com empleats d'una empresa Robotica perquè després de tants anys, donin vida altra vegada a Multi.

ToHeart 2[modifica]

Es desenvolupa dos anys després que Akari i Hiroyuki es graduessin de la preparatòria, centrant-se en la relació existent entre altra parella d'amics que tot just està iniciant curs, Konomi Yuzuhara i Takaki Kono i intercalant la seva història amb la dels seus companys i amics d'institut, entre elles, les bessones Himeyuri, que ja feren aparició en ToHeart ~remember my memories~.

ToHeart 2 compta amb 13 episodis i amb 3 OVA's, l'últim d'ells, aparegut el 28 de setembre de 2008.[3]

ToHeart 2 AD[modifica]

ToHeart 2 After Days, són dos OVA's aparegudes en Japó (26 de març i 8 d'agost respectivament) en el 2008 i que se troben basades en la novel·la visual del mateix nom. Se espera també una pròxima continuació de la sèrie amb les OVA's ToHeart 2 AD Plus, de data encara desconeguda.[4]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 «Maiden Japan Licenses To Heart 2 Anime». Anime News Network, 25-07-2017.
  2. 2,0 2,1 «OVA ToHeart2 Sequel Production Announced». Anime News Network, 06-08-2007 [Consulta: 27 juliol 2017].
  3. «To Heart 2 Reseña».
  4. «To Heart 2 Ad Plus».

Enllaços externs[modifica]