Trolls 3: Tots junts

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaTrolls 3: Tots junts
Trolls Band Together Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
DireccióWalt Dohrn Modifica el valor a Wikidata
ProduccióGina Shay Modifica el valor a Wikidata
MúsicaTheodore Shapiro Modifica el valor a Wikidata
MuntatgeNick Fletcher Modifica el valor a Wikidata
ProductoraDreamWorks Animation Modifica el valor a Wikidata
DistribuïdorUniversal Studios i UIP-Dunafilm Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Estrena18 octubre 2023 Modifica el valor a Wikidata
Durada92 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Versió en catalàSí 
Descripció
Basat enninot de trol Modifica el valor a Wikidata
Gènerecomèdia i cinema musical Modifica el valor a Wikidata
Qualificació MPAAPG Modifica el valor a Wikidata

Lloc webdreamworks.com… Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt14362112 Filmaffinity: 639352 Allocine: 274234 Rottentomatoes: m/trolls_band_together Letterboxd: trolls-band-together Metacritic: movie/trolls-band-together TMDB.org: 901362 Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: Pel·lícules d'animació de DreamWorks Animation
Sèrie: Trolls Modifica el valor a Wikidata

Trolls 3: Tots junts (títol original en anglès, Trolls Band Together) és una pel·lícula de comèdia musical animada per ordinador estatunidenca produïda per DreamWorks Animation i distribuïda per Universal Pictures, basada en els ninots de trol de Thomas Dam. Serveix com a seqüela de Trolls 2: Gira mundial (2020) i la tercera entrega de la franquícia Trolls. La pel·lícula és dirigida per Walt Dohrn i codirigida per Tim Heitz. A la pel·lícula, la Poppy (Kendrick) i en Branch (Timberlake), que són oficialment parella, intenten rescatar en Floyd (Sivan) mentre reuneixen els germans d'en Branch després que el fenomen de la banda de nois, BroZone, s'hagi dissolt. S'ha doblat al català.

Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Icona Pop, Anderson. Paak, Ron Funches, Kenan Thompson, Kunal Nayyar i el mateix Dohrn repeteixen els seus papers de veu originals dels seus predecessors, amb les incorporacions d'Eric André, Kid Cudi, Daveed Diggs, Troye Sivan, Camila Cabello, Amy Schumer, Andrew Rannells, RuPaul i Zosia Mamet.

Les idees per a una seqüela van començar abans del llançament de Trolls 2: Gira mundial l'abril de 2020, quan Timberlake va expressar el seu interès a participar-hi durant la presentació d'Apple Music.[1] DreamWorks Animation va confirmar oficialment el desenvolupament de la seqüela el novembre de 2021. El març de 2023 es van anunciar nous personatges per a la pel·lícula, juntament amb nous membres del repartiment i el títol.[2] Tot i ser predominantment animació CGI, la pel·lícula inclou algunes seqüències d'animació en 2D amb estils d'animació inspirats en Yellow Submarine (1968) i Fantasia (1940).[3] Theodore Shapiro, que abans havia compost la partitura de Trolls 2, va tornar a compondre la banda sonora d'aquesta pel·lícula.

Està previst que Trolls 3: Tots junts s'estreni als Estats Units el 17 de novembre de 2023.[4]

Referències[modifica]

  1. Weatherby, Taylor (9 April 2020). «Can't Stop the Sequels! See How Many 'Trolls' Movies Justin Timberlake Wants to Make». Billboard. Arxivat de l'original el 1 January 2021. 
  2. Grobar, Matt. «Universal & DreamWorks Set Cast, Official Title For Trolls Threequel Bowing This Fall» (en anglès americà), 28-03-2023. Arxivat de l'original el 2023-03-28. [Consulta: 29 març 2023].
  3. Zahed, Ramin. «Watch: DreamWorks/Universal Release Trailer, Poster for Trolls Band Together», 28-03-2023. Arxivat de l'original el 28 març 2023. [Consulta: 29 març 2023].
  4. D'Alessandro, Anthony. «'Trolls 3' Lands Release Date, DreamWorks Animation Title Will Be Exclusive Theatrical» (en anglès americà), 22-11-2021. Arxivat de l'original el 2021-11-22. [Consulta: 22 novembre 2021].

Enllaços externs[modifica]