Usuari:Catalanguard

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Antoni de Fulleda[modifica]

Infotaula de personaAntoni de Fulleda
Biografia
NaixementLleida (El Segrià)
23 juliol 1983 (36 anys)
  Canceller de l'Atlètic Club Templers
  Co-Fundador de l'Assemblea de Representants de Catalunya
Dades personals
CiutadaniaCatalunya
Activitat
VeguerVegueria de Ponent
PartitEsquerra Republicana de Catalunya Federació de Lleida
Llenguacatalà, castellà
Altres ocupacionsMonitor esportiu; Cambrer; Activista Polític
Obra
Projectes principalsFundador de l'Atlètic Club Templers (2010)
Antoni de Fulleda [1] (Lleida, El Segrià, 23 de juliol de 1983) és un ciutadà lleidatà de Catalunya, monitor esportiu, cambrer i activista polític independentista. És més conegut popularment com a Tonetti.

Ha cursat estudis primaris en diversos centres educatius del territori. El col·legi Sant Jaume - Les Heures de Lleida, al Cèsar August de Tarragona i al Sant Ròc de Bossòst (Vall d'Aran), fet què ha marcat la seva infància i adolescència; altra vegada a Lleida, ha sigut alumne del Col·legi Episcopal de Lleida,del Santa Maria de Gardeny i del Balàfia.

Ha cursat estudis secundaris a l'Institut Torre Vicens; i de formació professional, a Escola del Treball (Lleida) i a Prosec.

És tècnic de grau mitjà en Hostaleria, Manteniment d'edificis i Obrador de Pa i Pastisseria. (2000 - 2002). Va iniciar estudis de formació professional de Sobreestant (2005) i Farmàcia i Para-farmàcia (2007), què no va acabar.

Ha realitzat altres cursos i estudis no reglats de comptabilitat; gestió empresarial; disseny gràfic; heràldica i vexil·lologia; seguretat privada, assistència sanitària, entre d'altres.

A inicis de l'any 2008, va ingressar en el Seminari Interdiocesà de Lleida i, posteriorment, al seminari conciliar d'Osca amb una vivència intermitent al Monestir de Leire, a Navarra, fins el 2010, any en què va decidir cloure el seus estudis espirituals i vivència vocacional, establint-se a Barcelona.

És membre fundador (2010) i actual canceller del club esportiu Atlètic Club Templers [2] de Lleida, què té com a objectius la promoció dels valors socials i culturals a través de l'esport i el lleure, a joves i adolescents en risc de vulnerabilitat social, projecte al qual li dedica gran part del seu temps de manera altruista. (2018 - 2023).

És monitor esportiu de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, Monitor poliesportiu en la vessant d'iniciació a la esgrima, i àrbitre de Bàsquet. (2018 - 2020).

És membre cofundador i actual secretari de l'associació cultural Castell de Gardeny[3] de Lleida, dedicada a la promoció cultural i històrica de l'indret i recinte Templer de Gardeny. (2019).

És Membre cofundador de l'Assemblea de Representants de Catalunya[4] i membre "ciutadà" del Consell per la República (2019).

Ha militat en diversos partits polítics i agrupacions d'electors, de les que se'n destaquen principalment, Joventut Nacionalista de Catalunya, Convergència Democràtica de Catalunya, Moviment 15-M, Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa, Barcelona en Comú i darrerament milita a Esquerra Republicana de Catalunya.

Ha viscut a Barcelona, segons indica, per la necessitat de sortir de la seva zona de comfort i aprendre experiències noves que l'han marcat com a persona. A la capital catalana, va prendre contacte amb l'ANJI i a través d'aquesta organització juvenil, el 2012, es va fer membre de l'ANC - Esquerra de l'Eixample, de la qual en continua formant-ne part en l'actualitat, així com d'altres moviments i plataformes sobiranistes des dels inicis del procés independentista sorgit després del Referèndum sobre la independència de Catalunya de 2017. Actualment hi viu a Lleida.