Usuari:Pallares/Melissa Rauch

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Melissa Rauch, nascuda el 23 de juny de 1980 a Marlboro Township en l'Estat del New Jersei és una actriu americana. És sobretot coneguda pel paper de Bernadette Rostenkowski #que interpreta en la sèrie televisada The Big Bang Theory.

Biographie[modifica]

Vida personal[modifica]

Melissa Rauch ha nascut a Marlboro Township, en el New Jersei.[1] És la filla de Susan i David Rauch, de confession jueva[2],.[3][4]

Ha fet els seus estudis a Manhattan, al Marymount Manhattan College, #que ha acabades per un diplôme professional en el domini de l'art i de l'audiovisual (és-a-dir un « Bachelor of Fina Arts », sigui l'equivalent de la Llicència — o Diplôme Nacional — d'Art Plàstics).

Carrera[modifica]

Tandis #que no era encara #que estudiant, es #distingir en monologues còmicos al voltant de Manhattan, i es #fer ràpidament un nom en el tot Nova York.

En particular, el seu espectacle L'Educació faltada de Jenna Bush (The Miss Education of Jenna Bush), #que posa n'escena la filla de l'antic president americà Bush, #ser unanimement aclamat per la crítica, i donat a guichet tancat.

Encarna des de 2009 el paper de Bernadette Rostenkowski en la sitcom americana produïda per CBS The Big Bang Theory. El personatge #aparèixer al curs de la tercera estació de la sèrie, per evolucionar de petita amiga a fiancée, a continuació esposa de Howard Wolowitz. Els dos personatges s'estan, n'efecte, casats al curs de l'últim episodi de la cinquena estació.

Mélissa i Simon Helberg en 2013.

El 14 de desembre de 2011, ha #estar nomenada, amb tot l'equip de The Big Bang Theory, al Screen Actors Guild Award en la categoria de la « millor distribució per una sèrie televisada còmica ».

Ha parti[5]cipat, des de, a diverses produccions per la televisió, entre #el qual poden Catégorie:Article contenant un appel à traduction en anglais [1] estar citades : True Blood, on interpreta en Catégorie:Article contenant un appel à traduction en anglais [2] 2010 el personatge de Summer, l'emissió Best Week Ever (en) sobre la cadena VH1, a la versió americana de la sèrie Kath & Kim (en), o encara a les sèries The Oficina, Dirty Sexy Money i a la pel·lícula I Love You, Man.

En 2011, #figurar al cartell de la peça de teatre The Realest Real Housewive, als costats de Casey Wilson, June Diane Raphael, Jessica St. Clar i Danielle Schneider, #que hi va haver pujat i posta n'escena a la Upright Citizens Brigada Theater .

Vida privada[modifica]

Melissa ha casat des de 2007 a l'escriptor Winston Beigel, #que l'ha sobretot ajudada a escriure The Miss Education of Jenna Bush i d'unes altres peces.

Melissa té un germà Ben Rauch, actor i músic.

  1. en
  2. en
  3. en
  4. en
  5. en