Vés al contingut

Usuari Discussió:Berkham6

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Categoria petita a Etnologia en Xina[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Etnologia en Xina. --KRLS , (disc.)

Tampoc cal que et preocupis molt en fer-ne 5 diferents, si no trobes 5 articles existents, podem esperar a crear la categoria.


Proposta d'esborrament de la pàgina Escola de Bagui[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Escola de Bagui», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--V.Riullop (parlem-ne) 18:45, 7 des 2011 (CET) .[respon]

Innecessari discutir, vaig estar d'acord en eliminar l'entrada--(User talk:Berkham6) 8 des 2011 (CET)

Avís automàtic per robot a Escola de Bagui[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Escola de Baguii aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador,i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 06:44, 8 des 2011 (CET)[respon]