Usuari Discussió:Docosong/Arxiu 2012

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Categoria petita a Sèries d'hentai

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Sèries d'hentai. --Pau Cabot · Discussió

D'acord. Respecte del nom, crec que hauria de ser sèries de hentai. Pau Cabot · Discussió 08:33, 27 gen 2012 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Selecta Visión

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Selecta Visión. --Pau Cabot · Discussió 09:25, 22 gen 2012 (CET)

Més que res, hauries de trobar fonts externes fiables que xerrassin d'aquesta empresa. Si no, l'article seria un treball inèdit, i per tant, no admissible a la Viquipèdia. Pau Cabot · Discussió 08:34, 27 gen 2012 (CET)

Recordatori

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article La Rosa de Versalles.

--Pau Cabot · Discussió 19:01, 31 gen 2012 (CET)

Tema capítols sèries anime

Sincerament em sembla fantàstica la plantilla. L'article de Death Note ha quedat bé i ara miraré de canviar la de Saint Seiya i les altres a poc a poc. Ara bé, per sèries que tinguin una plantilla "irregular" com Bola de Drac, com es podria fer? No sé si m'explico...

No sóc d'escriure gaire en pàgines d'usuari, així que no sé si he fet ben fet d'anar directament a la teva i no a la meva.

Doncs, això, amb paciencia es poden anar canviant les plantilles.--Calvados (disc.) 23:50, 26 març 2012 (CEST)

He fet la primera temporada d'episodis de Saint Seya i tot i que estic content del resultat, no les tinc totes sobre si he implementat bé la plantilla. A veure que dius.--Calvados (disc.) 00
32, 27 març 2012 (CEST)

Amb això dels episodis de detectiu conan que vols dir, fer com a la viquipèdia anglesa, que fan un article amb tots els episodis i després els separen per CADA temporada? La veritat és que, si pel que entenc, dius això a mi em sembla molt bé. De fet fa un temps volia fer una cosa similar, però no sé si es contempla a la viquipèdia fer "subarticles". Tot i que també és massa llarg i si féssim el que tu dius, es podrien eliminar els resums(i posar-los al de la temporada), cosa que el faria menys engorrós i aniria millor, al meu parè. A part, aquell article s'ha d'arreglar, per que és pels episodis de la sèrie i no pas pels "live-acton" ni per Magic Kaito... però abans de tocar-ho vull veure quina podria ser la millor opció. Ja per últim dir-te que vaig intentar aplicar la plantilla de la que vem parlar fa uns dies pels episodis del detectiu conan i al final em vaig desdir, ja que no vaig saber posar els colors que hi ha a la plantilla dins algunes caselles (o no sé si jo no ho vaig saber fer), l'únic que vaig aconseguir va ser "pintar" tota la línia, no sé si m'explico bé... Doncs vaja, que em sembla una molt bona idea el que has dit!--Calvados (disc.) 19:33, 10 abr 2012 (CEST)

És cert que no és teu. Com que no està signat i ets l'últim en haver escrit a la meva pàgina de discussió he posat la directa i se me n'ha anat l'olla! Pel que dius sobre si cal posar l'article o no, mai hi ha estat, malgrat tot, el títol català és El Detectiu Conan; però sempre s'ha fet servir Detectiu Conan a la Viquipèdia. Tant un com l'altre em semblen correctes. Pel que fa això de preguntar als administradors, no sé quin és el procediment a seguir, per tant de moment ho deixaré en stand by fins que m'ho hagi mirat millor. (no entenc per què em surt en negreta, aquest missatge em sap greu). Salut!--Calvados (disc.) 23
39, 10 abr 2012 (CEST)

Viquidites, Alan Kay

Docosong, l'usuari Nknudsen em va passar les teves observacions via xat. He estat mirant, i de les poques Viquipèdies que tenen l'Article Alan Kay, la catalana està igual (o millorfa l'ullet) que l'anglesa. Jo vaig traduïr l'article de la Viquipèdia (en), i no sé on puc trobar informació cronològica.

Salut! --Sknudsen (parla,t'escolto!) 12:27, 23 maig 2012 (CEST)

Bola de Drac Z

Pel que fa a les dades d'audiència, jo no vaig posar-les mai, és més, no vaig posar ni la columna (a Bola de Drac Z Kai), però algú la va posar i em va semblar molt bé. Tant és així, que la vaig afegir tant a Bola de Drac com a Bola de Drac Z. El que ja no sé és per què no es posen les dades d'audiència, si per què ja no es publiquen si bé és per què la persona que ho feia ja no ho fa o per què costen de trobar aquestes dades. Jo ja m'he n'havia adonat i de cara als episodis de GT tenia pensat eliminar la columna.

Moltes gràcies pels ànims (que són d'agrair) i a seguir treballant!

Per cert jo també veig la feina que fas (podria posar d'exemple capítols d'Inuyasha, Orphen, el bruixot...). Endavant!--Calvados (disc.) 10:24, 20 jul 2012 (CEST)

Sarah Bernhardt

Hola, has posat com a data de naixement de Sarah Bernhardt el 23 d'octubre i ja deus saber que és una data discutida. La majoria de les wikis posen el 22 i l'anglesa diu 22/23 amb una nota explicativa sobre la manca de referències certes. Tens tu alguna informació millor que puguis posar com a referència contrastada ?. Si és així, indica la font a l'article. En cas contrari, podries fer una observació com tenen els anglesos, a fi d'evitar que vingui algú altri i t'ho discuteixi. Que et sembla ?. --amador (disc.) 23:30, 18 ago 2012 (CEST) Gràcies, --amador (disc.) 08:20, 19 ago 2012 (CEST)

Mossegar o no mossegar, that's THE Question

És la mega Primera viquitrobada també, perqué penses que hi ha un risc que et mosseguin? Et defendré! --Flamenc (disc.) 23:09, 22 ago 2012 (CEST)

MOLT AGRADABLE LA XERRADA... ara ja sé qui ets...siau.. estic aquí..;)--Mcapdevila (disc.) 11:10, 28 ago 2012 (CEST)

Autopatrullat

Apreciat company, via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat. Ànims per la tasca que fas, especialment a Viquidites! --Àlex (Discussió) 22:21, 18 set 2012 (CEST)