Usuari Discussió:Karme fdez

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Karme fdez! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 14:58, 20 gen 2012 (CET)[respon]

Re:Museu Frederic Marès[modifica]

Bàsicament el problema és que vares afegir informació però n'eliminares d'altra que ja hi havia. Entre d'altres coses, amb les teves edicions es varen perdre cinc referències. Mira de millorar l'article però sense eliminar feina ja feta. Pau Cabot · Discussió 13:12, 27 gen 2012 (CET)[respon]


Bon dia Pau Cabot: disculpa que fa poc que estic iniciada en la wikipedia... tens raó, ja tenia previst incloure les referències, de fet volia fer-lo sobre els canvis que vaig fer però ja havies desfet la pàgina Puc recuperar l'última versió per posar les referències?

gràcies

salutacions

karme fdez--212.15.232.104 (discussió) 09:24, 30 gen 2012 (CET)[respon]

Tens totes les versions de l'article a la teva disposició a l'historial. Pau Cabot · Discussió 14:17, 30 gen 2012 (CET)[respon]

Mestre de Cabestany[modifica]

Cap problema. Jo vaig posar la meva a l'article quan no n'hi havia cap més, però si en tens una foto millor em sembla magnífic canviar-la.

Compte que algunes fotos te les estan marcant a Commons com a imatges amb problemes de llicència. No sé si alguna d'aquestes etiquetes corresponen a problemes resolts, però si aquestes fotos han estat publicades en altres llocs, crec que convindria enviar una autorització explícita per correu electrònic, com s'explica a Viquipèdia:Autoritzacions, per assegurar que no les esborrin a Commons.--Pere prlpz (disc.) 15:32, 31 jul 2012 (CEST)[respon]

Has tornat a carregar a Commons la foto de Frederic Marès que van esborrar fa pocs dies perquè no tenia llicència ni autorització. Hauries de mirar d'esmenar-ho o demanar tu mateixa que l'esborrin. Per anar carregant repetidament violacions de copyright pots acabar bloquejada a Commons, i a més no crec que la foto duri gaire en aquestes condicions.--Pere prlpz (disc.) 20:10, 11 feb 2013 (CET)[respon]
A commons:File:Frederic Marès i Deulovol.jpg hi diu el nom de l'autor, però no diu ni justifica que aquest autor permet que la imatge es publiqui sota una llicència lliure ni que qualsevol la faci servir per qualsevol ús. Si és al web del museu i el museu té tots els drets de la foto, aleshores pots enviar un correu des del museu a OTRS seguint les instruccions de Viquipèdia:Autoritzacions o commons:Commons:Permission#Using_OTRS_to_gain_permission.
De les altres fotos que veig que has penjat:
  • N'hi ha unes que són copiades d'un usuari de flickr que diu "tots els drets reservats", o sigui, que no permet que es pugin a Commons. S'haurien d'esborrar si no és que tens permís del fotògraf.
  • N'hi ha que diu "obra pròpia". Si les has fet tu, cap problema pel fotògraf, tot i que si són fotos d'obres no situades permanentment al carrer caldria veure els drets dels autors de les obres.
  • Una és del web de l'Ajuntament. Caldria justificar el permís del fotògraf.
La foto que hi poso cada cop que t'esborren la teva, és una foto que vaig fer jo del cartell del museu. En principi, està coberta per la llibertat de panorama, tot i que si el museu no tenia els drets per posar aquesta foto al cartell es podria qüestionar si és lliure o no, i potser esborrar-la de Commons. Ara bé, aquest és un cas més complicat.--Pere prlpz (disc.) 14:20, 12 feb 2013 (CET)[respon]