Usuari Discussió:LaiaBT

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola LaiaBT! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge? Salutacions cordials! --Davidpar (disc.) 19:26, 17 abr 2012 (CEST)[respon]

Ajuda Mentor[modifica]

Hola Laia, benvinguda a la Viquipèdia i moltes gràcies per voler-hi col·laborar! T'ajudaré en tot el que vulguis, però t'agrairia que fossis una mica més concreta amb les teves demandes, perquè ara mateix no sé per on començar a ajudar-te... Si em fas preguntes més concretes sobre dubtes d'edició, o sobre els articles que estàs fent podré ajudar-te millor. Mentres tant, per refrescar la memòria del que vas fer al curs d'edició, et recomano que facis el curs d'edició en línia: El Bus Turístic, és un tutorial bàsic d'edició per a novells. Salut! --Mariona Aragay (disc.) 17:54, 13 maig 2014 (CEST)[respon]

Gràcies Mariona. He iniciat una pàgina sobre la Biblioteca Manuel de Pedrolo a Proves i tinc dubtes sobre les referències i els enllaços. De totes maneres, he iniciat el Bus Turístic i potser m'aclareix conceptes. Demà intentaré acabar la visita guiada i a veure si ho entenc tot millor... LaiaBT (disc.) 20:13, 13 maig 2014 (CEST)[respon]
Hola Laia, com va l'aventura? He intentat mirar l'article en brut que estàs creant a la pàgina de proves però no el trobo: em pots passar l'enllaç? Igualment, si tens algun dubte concret més, pregunta'm el que vulguis! :) --Mariona Aragay (escriu-me!) 17:05, 26 maig 2014 (CEST)[respon]
Bon dia Mariona, gràcies per l'interès! Fa dies que no m'hi poso gaire. Aquí tens l'enllaç del que he fet fins ara: https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:LaiaBT/proves/Biblioteca_Manuel_de_Pedrolo És un article de la biblioteca on treballo, que em semblava interessant que fos al a Viquipèdia. És molt curt? Falta més informació? Crec que més referències potser si, oi? Gràcies de nou!LaiaBT (disc.) 11:03, 27 maig 2014 (CEST)[respon]
Hola Laia, perdona se m'havia passat aquest missatge teu!! L'article està molt bé, enhorabona! Abans de publicar-lo, si vols, et faig alguns suggeriments per millorar-lo:
  • Format general: està molt bé, només un petit detall: a l'inici de l'article on diu "La Biblioteca Manuel de Pedrolo és una biblioteca ubicada al municipi de Sant Pere de Ribes..." el nom de la biblioteca ha d'anar en negreta.
  • Podries posar-hi més referències fiables de (si tens dubtes, consulta fonts fiables): també podries introduir alguna de les obres que has posat a la bibliografia com a referència: per exemple, la informació que has posat a l'apartat "Edifici" no dius d'on surt, i caldria posar-hi la referència corresponent.
  • Format enllaços externs: els enllaços externs hauríen d'apareixer xom un text + l'enllaç, no l'enllaç i prou. Exemple:

Pàgina web oficial

  • Aportar-hi una foto també estaria bé, no? :)
  • Articles orfes: quan creis l'article de veritat, vigila que no quedi orfe (això vol dir què cap pàgina de la Viquipèdia hi enllaci).

I per últim, repeteixo: molt bona feina, endavant!! :) --Marionaaragay (escriu-me) 12:23, 11 juny 2014 (CEST)[respon]

Moltes gràcies pels suggeriments, m'hi posaré per millorar tot el que em comentes, però hi ha dues coses que no se com fer:
  • Format d'enllaços externs: ja ho he provat i no se com fer-ho perquè em surti el text i l'enllaç, enlloc de només l'enllaç
  • Imatges: recordo, d'un curset que vaig fer fa temps, que van al Wikimedia commons, però no se com funciona en absolut. On puc trobar informació?

Estem en contacte! LaiaBT (disc.) 15:48, 18 juny 2014 (CEST)[respon]

Hola Mariona! Havia deixat aquest tema una mica de banda, però ara m'hi he tornat a posar amb ganes! Ja tinc l'article a punt, amb les modificacions que em vas indicar i nomès em queda penjar-lo de manera definitiva, però ara no se com fer-ho perquè l'article deixi d'estar en mode de proves i el pugui veure tothom. Moltes gràcies! LaiaBT (disc.)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia![modifica]

Hola LaiaBT! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:

Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per LaiaBT (disc.) 20:01, 13 maig 2014 (CEST)[respon]