Usuari Discussió:Lluís RD/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Lluís RD! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició

Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda

Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi

Proves
La teva pàgina de proves

Don't speak Catalan?

Pau Cabot · Discussió 10:07, 1 abr 2018 (CEST)

Colles de grallers

Hola Lluís RD, benvingut a la Viquipèdia. He fet algunes modificacions a les entrades que has iniciat sobre colles de grallers. Per exemple, he afegit categories, la qual cosa havies oblidat o potser no n'eres conscient que calia fer-ho quan es crea un article nou. Espero que els canvis que he fet et semblin adequats. Aquest missatge és per comentar-te que en lloc de posar les dades de la infotaula com a paràmetres, pots posar-los directament a Wikidata (creant la pàgina corresponent si no està creada). D'aquesta manera es poden beneficiar totes les Viquipèdies i a més la infotaula es genera automàticament. Et deixo un enllaç que explica que és Wikidata i com fer-la servir, https://www.wikidata.org/wiki/Wikidata:Tours/ca. Si tens algun dubte, necessites ajuda o vols fer qualsevol pregunta pots deixar-me un missatge. Salutacions. --aLZiNous: missatges 20:09, 22 jul 2021 (CEST)

Moltes gràcies, a partir d’ara ho faré així! Lluís RD (disc.) 22:22, 22 jul 2021 (CEST)

Bon diumenge Llui's

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot (disc.) 12:52, 29 ago 2021 (CEST)

Logotips d'organitzacions

Bon dia @Lluís RD: gràcies per la teva bona feina però puntualitzar-te dues coses:

  1. Crec que no hauries de marcar el canvi de logotip com a edició menor perquè en el fons s'està fent un canvi del logotip important.
  2. Per altra banda, revisant les teves càrregues a Wikimedia Commons, en la majoria dels logotips que has indicat que l'autor ets tu. És correcte? En el cas de l'ús de logotips, marques, escuts i símbols s'hauria de tenir una autorització de l'organització que té els drets, ja que per defecte, i si no s'indica el contrari, són en copyright. Recorda que a commons no es pot carregar material subjecte als drets d'autors i pot ser eliminat.

Salutacions!--Docosong (disc.) 16:23, 19 des 2021 (CET)

Agraïment

Enhorabona per la feina i progrés d'aquest darrer any! Has afegit moltíssima informació rellevant i ben referenciada en diversos articles, eliminant-ne d'altres no enciclopèdiques. Fa goig de veure la feinada d'altres companys que comenceu als canvis recents i sobretot que agafeu el gust a editar durant els primers mesos d'afició a la Viquipèdia.

Coincideixo amb el missatge anterior d'en @Docosong sobre les càrregues de logotips a Commons, que és un tema molt delicat. Per la resta, si necessites cap cop de mà, hi som per ajudar-t'hi. Bon Any Nou! Xavier Dengra (MISSATGES) 21:54, 3 gen 2022 (CET)