Usuari Discussió:Traxtorm

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Recordatori de notabilitat de Canal Terres de l'Ebre[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Canal Terres de l'Ebre. --Pau Cabot · Discussió 08:04, 2 nov 2010 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Canal Terres de l'Ebre[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Canal Terres de l'Ebre», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 14:59, 7 gen 2011 (CET)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Traxtorm,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 16 de març no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 20. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:34, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Pedraforca[modifica]

Sento haver-me demorat una mica però aramateix sóc fora del país i no tinc Internet com voldria. La vaig esborrar després de consultar-ho a un altre viquipedista, bàsicament perquè no aporta res de nou que no tingui l'altre fotografia i perquè no és representatiu del que et trobes habitualment dalt del cim cosa que l'altre fotografia sí.--KRLS , (disc.) 21:10, 5 ago 2011 (CEST)[respon]