Viquipèdia:La taverna/Propostes/Arxius/2007/02

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pluja d'idees de febrer[modifica]

A l'apartat de propostes de la Taverna busquem millorar la Viquipèdia, interpretar criteris i normes o aplicar noves idees que encara no s'han dut a terme. Es mostren les converses actives i s'arxiven automàticament les que tenen més de 15 dies d'inactivitat. Si voleu reprendre converses velles, cerqueu-les a l'arxiu de propostes i inicieu un fil nou enllaçant a les converses prèvies.
Mostra la taverna sencera | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de febrer del 2007

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General
Icona d'una càmera fotogràfica Multimèdia

Seccions independents de la taverna[modifica]

En veure una secció de la taverna independent (p. ex. Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Propostes/Recent) apareix a la capçalera l'opció de "Mostra només aquesta secció" en negreta perquè el destí de l'enllaç és la pàgina actual. Es podria fer mitjançant la clàusula {{#ifexpr:{{CURRENTPAGE}}="la taverna"||}} o similar que si s'està visualitzant la pàgina independent es mostri "Mostra la taverna sensera" i que si s'està veient la taverna sensera aparegui, com ho fa ara, "Mostra només aquesta secció". És una idea que estaria bé però jo no se com fer-ho.--Iradigalesc (discussions · +) 00:15, 7 febr 2007 (CET)

És una bona idea. Potser em fico a fer-ho. En qualsevol cas per si algú s'hi anima abans, el codi no és aquest sinó {{#ifeq:{{FULLPAGENAME}}|Viquipèdia:La taverna||}}.--SMP​·d​·+ 14:57, 7 febr 2007 (CET)
Fet Fet!--Iradigalesc (discussions · +) 22:30, 7 febr 2007 (CET)

Canvis recents[modifica]

Es podria afegir als canvis recents un enllaç per refrescar la pàgina?--Iradigalesc (discussions · +) 22:31, 7 febr 2007 (CET)

Fet Fet!

Benvinguda[modifica]

Bon dia soc un usuari nou que fins ara contribuïa exclusivament en la viquipedia en espanyol,escric per plantejar-vos un tema:moltes IP's entren aquí per col•laborar com anònimes,estaria be dóna’ls-hi la benvinguda ya que per experiència pròpia ser que molts col•laboradors agraeixen molt una rebuda efusiva i ademes en la plantilla de benvinguda s’explica una mica el funcionament de la viquipedia que això també ajuda,també hi han col•laboradors que entren aquí casi per casualitat i nomes col•laboren en temes que ells coneixen en aquets casos es molt útil una plantilla com la de benvinguda ya que aleshores l’usuari es veu fàcilment animat a regristarse-,es veritat que ya hi ha una plantilla per animar-los a regristarse però la trobo massa frívola,y comentat aquet tema i Paucabot i els del IRC no han trobat ca objecció vosaltres que penseu?--Dyvid6 20:43, 19 febr 2007 (CET)

No és cert que en Paucabot no hi hagi trobat cap objecció. Vegeu Usuari Discussió:Dyvid6#Benvinguda anònims. A més, jo crec igual que en Paucabot o en Lohen11 que per als anònims s'hauria d'utilitzar la plantilla {{registre}}. Tot i així, com t'han dit ells, si vols pots proposar-ho a veure que n'opina l'altra gent.--Iradigalesc (discussions · +) 23:15, 28 febr 2007 (CET)

Posició de les coordenades[modifica]

Hola tothom, he vist, que les coordenades de llocs es situan a dins de plantilles (com p.ex. als municipis [1], però tampoc a tots – vegue [2]) o a dins del text (com p.ex. aquí [3]).

A la viquipèdia alemanya, l'anglesa i d'altres les coordenades es situan sempre automàticament a dalt de tot – vegue p.ex. [4]. Això em sembla una solució molt bona i neta, que també es podria adaptar a la viquipèdia catalana. Què penseu?

Sobre les taules hi ha en marxa el Viquiprojecte:Unificació de plantilles que ja té previst incloure les coordenades a la taula. Per posar-les a dalt de tot ja existeixen les plantilles {{Coor title dm}} i {{Coor title dms}}, però jo no en faria una norma i ho deixaria a criteri de l'editor.--VRiullop (parlem-ne) 16:57, 26 febr 2007 (CET)
És possible que aquesta plantilla sigui la que fa servir el Google Earth per situar els milers d'articles que recull de la Viquipèdia sobre el mapa? Per què en aquest cas caldria establir-ne el seu ús estandarditzat. Sobretot per als topònims i monuments catalans. Nihonjin 17:08, 26 febr 2007 (CET)
A en:Google Earth#Wikipedia and Panoramio mashup diu que usen la família de plantilles en:Template:Coor dms. Suposo que aquestes dues estaran incloses a la família. Hi hi un viquiprojecte internacional en marxa de:Wikipedia:WikiProjekt Georeferenzierung/Wikipedia-World/en sobre el tema.--VRiullop (parlem-ne) 17:24, 26 febr 2007 (CET)
Acabo de posar coordenades a Aqüeducte de les Ferreres i Montjuïc (Barcelona). Si s'utiliza l'enllaç de les coordenades i després – p. ex. – l'enllaç Find this location on WikiMapia s'hi arriba a un mapa força interessant. Tret de la qüestió de Google Earth i la Georeferenzierung em semblaria prou útil trobar les coordenades de ciutats, monts, monuments etc. sempre al mateix lloc en un article (a dalt de tot). ––Cap Quadrat 17:39, 26 febr 2007 (CET)