Viquipèdia:Plantejament de preguntes/Arxiu de Viquipèdia:Nouvinguts

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola bon i plujós dia a tothom¡¡¡ Ja coneixia Viquipèdia d'un treball universitàri però certament no sabia de la complexitat d'aquest projecte. Com que de moment no tinc cap dubte doncs simplemente aprofiteu que plou per fer i millorar els articles¡¡¡ juas juas...Vinga ànims¡¡¡ a10.

Bona nit! Tot just ahir em vaig registrar per contribuir a la Viquipèdia. He escrit els articles de la "Riera de Canyet" i de els "Gegants de Badalona". Tota aquella informació l'he treta del poc que sé i m'han anat explicant amics i coneguts... tot i això, em diu que manquen les referències per saber d'on s'ha tret la informació... què he de fer?

2:05, 30 des 2011 (CET)

SandraSM

Hola, es la primera vegada que participo a la wikipèdia i estic una mica perduda.

Pregunta qualsevol dubte. Per això hi som. --Davidpar (disc.) 13:58, 29 des 2011 (CET)

AssPerSorGra

Hola, a l'article OpenUP no entén els comentaris d'en Pau Cabot, ja què pràcticament és la traducció de l'article OpenUP de la es.wikipedia.

He fet el meu raonament del motius pels quals he penjat la plantilla de {{FVA}} aquí. Pau Cabot · Discussió 15:43, 13 juny 2011 (CEST)

On es meus dades Asspersorgra i no pt ser eleminar·lo amb Vostè sr Pau Cabot i falta mes respecte amb les persones i gent Sordes i sords. M'he enteneu. Bona per teu païssos balears.

Johann Heinrich Pestalozzi

Benvolgut Carles, moltes gràcies per la col·laboració.

Tutto-opera

Estimat Beusson, Gràcies per fer el canvis i el missatge de benvinguda, però ara resulta que el usuari Lohen11, considera els links spam i ha tret totes les meves col.laboracions. La veritat que no entenc el criteri que ha seguit per fer això perquè les pàgines que he inclòs poden fer una aportació molt bona als articles. Puc fer alguna cosa per tornar a posar els links? O passarà a ser una "batalla" de jo els incloc i ell els treu? Moltes gràcies. Tutto opera

jrosell

Crec que el es podria fer ampliar una mica enfocant amb els objectius que té l'usuari. Que no se li elimini lo que crea o edita. Jo estic elaborant un resum de l'ajuda a Usuari:Jrosell/wiki


marchesedicampobianco

Moltes gracies Lepticur per el teu aculliment. També dir que aniré escribint a discussions les referéncies, per tal que donguin credibilitat a les coses escrites/aportades per mi. 1 La Seva Exceléncia Senyor Jésus Saumell i Zafra Marqués de Campobianco http://www.reus.cat/ajuntamentinforma2/llegir.php?np=3&codi=&id=1047 Un redactat de premsa del propi ajuntament donant li les gracies per la seva cessio d un quadre, si bé ha fet cessio de molts més com Fortuny, Madrazo,Galofre.. Aixi com la donacio d importants documents esclaridors de la historia de personatges com Prim i Fortuny http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acta_Notarial_Reconocimiento_Marques_de_Campobianco.jpg Aquest document public i notarial acusa la possessio del titol de Marqués de Campobianco al Senyor Jésus Saumell i Zafra, com a legal i legitim posseidor del mateix, segons la Convencio de L Haia del 1961 http://www.regione.sicilia.it/beniculturali/bibliotecacentrale/mango/migliaccio.htm Aquest enllac, mostra el origin del titol del Marquesat de Campobianco, donat pel Rei Espanyol (unic reconegut i proclamat, entre altres, per les Corts Catalanes i d Arago avants l usurpacio del tron per Felip V que tant de mal va fer a les nacions catalanes) Carles III als seus avantpassats (La familia dels MILO) en reconneixenca i recompensa del seu suport i fidelitat, que va causa a la familia la perdua de tots els seus privilegis a Catalunya i el seu exili a terres italianes, que en aquell temps eren controlades pel Principat de Catalunya i la Corona d Arago.

D'acord. Si necessites ajut per posar les referències dins del text (o qualsevol altra mena d'ajut), només ho has de dir. – Leptictidium (discussió) 11:50, 15 juny 2009 (CEST)

Jo no entenc res de res Foto un article ben el·laborat i ben fet i em treieu la imatge perque no que dieu de copyrigth i histories el logo es meu i de ningú més i no necessito cap permís per publicar-el

El personatge es dirigeix a mi en anglès, afortunadament no ho ha fet en afrikaans i clar, no tinc ni idea de que haig de fer

Podem desbloquejar sisplau aquest tema i anar per feina ?O si de cas esborro l'article i llestos.

Ahh !! i a més el personathe en questio, un tal Samuco, que deu ser el Rey de la wikipedia, em posa un link per contacr amb ell que no funciona. Felicitats noi !!! sort que no portes avions.

CE LLERONA

Et contesto a la teva pàgina de discussió. --V.Riullop (parlem-ne) 18:46, 15 set 2009 (CEST)

Hola a tothom jo no entenc res de res estic igual que cellerona.Com podem parlar en aquest modul 5, vaig perduda. tamara

  1. R:L'he vist i l'he llegit, suposo que els llegiré.
  2. R:Útil no, agradable sí. El missatge consisitia en una cordial salutació. No és el que se'n diu útil però si agradable :)
  3. R:Potser les regles/lleis de la Wikipedia. En sé algo per un colega que he ajudat/hem treballat junts però és mogudet això de la Wikipedia. Tb. sigui dit de pas que si enlloc de "Salutacions cordials" em doneu el manual d'usuari no hauria estat tan agradable (però sí més útil) tot i que jo m'inclino més per l'agradabilitat que la utilitat així que ja està bé com està, possiblement un manual, enlloc d'animar-me a posar una resposta com aquesta m'hagués "acollonit" una mica ;)

Resumint que m'està bé encara que sigui automàtic ;) ens veiem!

--Andoni72 (disc.) 18:43, 2 abr 2010 (CEST) usuari:Drogólogo

usuari:Drogólogo.

Si q acustumo a llegir les benvigudas, fert-los cas segons escriuen. A part es una benvinguda maco, i et porta informació per q pogis començar a fer be les coses, la veritat es q es un projecta molt ambicios i si amb al q jo faig, ho puc esplicar, divulgar per qui faci falta i a la vegada us ajudo a q aquesta Wikipedia sigi millor i la gent es pogi informar de tot i la veritat, q ja som al any 2010, i en el món q jo èstic, les drogues, hi ha molta informació, pero tambè molta Me..a amagada, q de lo q es diu, a lo q es fà i a un tros i ja es hora de di la veritat. Gracies per la benvinguda i l'informació donada. Jordi Parramón. Drogólogo.el comentari anterior sense signar és fet per Drogologo (disc.contr.) 20:43, 29 maig 2010 (CEST)

Bones. És cert que al principi tot és un poc confús. El missatge de benvinguda està bé però hi ha tota una secció d'ajud molt bona. Supòs que tots/es ens barallam al principi amb les plantilles, les opcions, les "tuberies" però bé, anirem aprenent.

Gràcies

Primeres passes

Ahir vaig començar a introduir-me en aquest món de la viquipèdia. Suposo que a poc a poc entendre quelcom.

Bon dia, Pau. Gràcies per donar-me la benvinguda. Com que de moment no disposaré de gaire temps per fer les coses com cal i llegir totes els instruccions que em recomanes, t'escric per assabentar-te que pràcticament les úniques modificacions que faré seran de caràcter lingüístic (les mateixes que ja havia fet algun camí abans de ser usuari), i encara només les més necessàries.

Drewen

Salutacions a tothom! Un honor formar part de la comunitat catalana de la Wikipedia!

Bones estic una mica perdut, a veure si em podeu donar algun bon consell alhora de començar el meu article.

Salutacions

Hola! Gràcies per les salutacions de benvinguda, espero poder col.laborar amb la comunitat. --Piajeno (disc.) 23:26, 15 oct 2010 (CEST)

Hola a tots!! Espero poder col·laborar amb la wiki!!

Usuari: Manel.Monta

He rebut i llegit el missatge de benvinguda. Moltes gràcies. No acabo d'entendre però perquè ha anul.lat una modificació que he fet en un article. Sóc nou, en fí.

Esperem poder col.laborar en el que puguem. Salutacions

Hl Moltes gràcies per la benvinguda, després dels problemes inicials sembla que començo a entendre una mica com funciona la complicada Viqui, desitjo poder continuar col·laboran i més ara que ja em començo a ensortir!!! Salutacion --Sisku (disc.) 11:25, 9 des 2010 (CET)

em costa una mica entendre el funcionament de la Wiki, espero que amb una mica mes de practica, m'en surti mes be. Si em voleu ajudar els altres usuaris de la Wiki, estarè encatntat. Tinc un tema obert que es Cuba, (he començat per Granma, ja que en aquella província va començar la Revolució Cubana. Gràcies per endavant. La Wiki ens necessita, i necessita usuaris com jo, "novatos" peró amb ganes de expandir la saviesa. Arnaucalella

Moltes gràcies per la càlida benvinguda. Espero poder ajudar en aquest gran projecte.

Ferran Orga (disc.) 14:14, 19 gen 2011 (CET)

Muchas gracias por la bienvenida y espero poder contar con tu ayuda. --Cescolano (disc.) 11:33, 21 gen 2011 (CET)

Hola! Gracias por la bienvenida, gràcies per la benvinguda. --Voj 2005 (disc.) 20:31, 24 gen 2011 (CET)

Gràcies per la benvinguda. El missatge m'ha anat bastant bé, però encara sóc lluny d'entendre com funciona tot. M'hauré de mirar els tutorials.

Moltes gràcies a Jahecaigut per la benvinguda del 2005 (!). Ahir vaig anar a una xerrada divulgativa de la Viquipèdia per en Gomà a la Casa Golferichs i he decidit reenganxar-me a la Viquipèdia. Salutacions cordials! --Rafaocana (disc.) 11:20, 19 feb 2011 (CET)

  1. Me'l vaig mirar per sobre, pensant que quan tingués temps n'hi faria més cas. Així ha sigut.
  2. Útil i simpàtic.
  3. No, així està bé. És una manera d'anar-te introduint, i un cop dins ja busques el que necessites.

-- Laie 14:08, 23 feb 2011 (CET)

Moltes Gràcies per la benvinguda a Pau Cabot. Encara que hi hagi començat fa poc a la viquipedia, no sóc novell i col.laboro també en la wikipedia en espanyol i en altres idiomes. Aquí estaré contribuint amb la comunitat viquipedista! Una Salutació! OrionPhoenix (disc.) 12:34, 23 març 2011 (CET)

Gràcies per la benvinguda Pau, espero poder contribuïr amb el que us faci falta. He començat amb els temes relacionats amb Santa Maria del Pi per què formo part d'aquesta comunitat. no obstant em poso a la vostra disposició pel que volgueu, sobretot en temes d'història, art o música, principalment de Barcelona. --Pinensis (disc.) 12:08, 28 març 2011 (CEST)

Hola a tothom. En primer lloc agraïr el missatge de benvinguda. Soc novell i vaig un xic perdut tant amb les directrius com en el funcionament general de la viquipèdia. A hores d'ara, al primer artícle que he escrit, sobre una comunitat a la que pertanyo, em surt com encapçalament 'Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat' i no se com puc millorar l'estatus o credibilitat de l'article... Moltes gracies a tot-hom.

Benvingut! t'he contestat a la teva pàgina d'usuari. Quan deixis comentaris, no oblidis signar (quart botó de la barra d'eines). --Arnaugir 17:38, 30 març 2011 (CEST)

Hola i bon dia a tothom! Sóc nou en això de la Viquipèdia i us volia preguntar una cosa: Sabeu aquelles llistes a les quals hi posa "mostra" o "amaga", que són blaves? M'agradaria saber com en puc fer una. Gràcies! --B. S. V. (disc.) 15:32, 29 abr 2011 (CEST)

Hola,

Gràcies per la rebuda al viquipedia. Som dues noies que estem el·laborant la paraula de joc popuar i tenim alguns dubtes sobre: com hem de posar o citar una paraila amb color blau? ens podries dir si estem seguint correctament el format que estipula el viquipedia? en el cas que no que ens falta fer i moodificar? una vegda ja esant tot els canvis fet i la nostra paraula segeix el formulari estipulat com l'hem de penjar?

moltes gràcies 00:49, 24 maig 2011 (CEST) crisjuel comentari anterior sense signar és fet per Crisju (discussió • contribucions) 04:30, 24 maig 2011 (CEST).

Els enllaços interns es posen [[així]]. Us recomano que us passeu per Viquipèdia:Ajuda per tenir quatre nocions bàsiques.--Arnaugir 10:04, 24 maig 2011 (CEST)

SantiH98

Catalunya no és un país, no m'importa el que hagin votat o el que diguin els catalans.

I això a què bé ara?--Usuari:ServitjeUsuari Discussió:Servitje 17:07, 14 juny 2011 (CEST)

Bon dia, m'agradaria saber, si tens una imatge, com pots penjar-la a una pàgina. Si algú m'ho expliqués li estaria molt agraït. --B. S. V. (disc.) 16:51, 15 juny 2011 (CEST)

Bon día den JanManu

Bon día Pau, i moltes gràcies per la benvinguda ! No estic molt firm amb es catalá ya lo has vist. Pero axi em pots corrigui. ;-) Ya nos vorem .... :-)--JanManu (disc.) 09:22, 4 jul 2011 (CEST)

Benvingut! --Davidpar (disc.) 16:19, 4 jul 2011 (CEST)

Ornithikos

Si us plau, elimini la meva d'aquesta Wikipedia. Jo no parlo català i no han d'estar involucrats. Aquest missatge va ser traduït de forma automàtica. Ornithikos (disc.) 19:47, 25 jul 2011 (CEST)

Your account has been registered here automatically due to unified login on all Wikimedia projects, even without making any edit. You can see your account status at sulutil:Ornithikos. Don't worry if you don't understand any of those languages. You can put in your userpage {{Babel|ca-0}} to let us know you don't understand Catalan, or no need to do anything if you prefer. Let me know if I can help you. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 21:45, 25 jul 2011 (CEST)

Hola soc en Gertre999 i us agraeixo la venvinguda, el missatge de venvinguda m'ha estat molt util, jo aportare tot el que pugui a aquest projecte creixent anomenat viquipedia! Per cert, ja porto alguns articles, no se si hi han faltes o "menjades" d'accents, o sigui que,... QUE ALGU HO REVISIIIIIII!!! Gertre999 ha estat aqui. (disc.) 12:13, 1 ago 2011 (CEST)

Francho

Bon dia a tothom. Vinc de la wiki aragonesa i em passo per ací de tard en tard. Ara que i soc registrat deixaré la meua signatura quan i col·labore. Alguna volta he afegit els vincles entre articles de diferents wikis, encara que també hi faic correccions i les aportacions que, en lo meu parer, tinguen interès. Miraré de no ficar-hi dialectalismes d'aquesta banda. Salut.--Francho (disc.) 16:30, 31 ago 2011 (CEST)


Hola, escric des del Consorci Biopol de L'Hospitalet. Sóc nova usuària i això d'editar amb codi, ni que sigui a un nivell tan bàsic, és una mica complicat però m'ho estic passant de conya. Suposo que esborrar l'article escrit no deu ser lo habitual, però és que hi havia un parell d'errades garrafals a corregir. Mea culpa. L'article sobre el Biopol l'escric fent servir dades oficials de les Memòries presentades a la Generalitat de Catalunya, pel que la informació és verificable públicament. Espero poder tornar a editar l'article amb la versió definitiva aviat. Potser hi ha manera de guardar un esborrany però no ho sé fer i he preferit no penjar una informació equivocada... Gràcies!


Moltes gràcies

som un poquet l.lent. ;-) --JanManu (disc.) 17:58, 7 oct 2011 (CEST)

Gràcies per les teves indicacions. Això de la Viquipèdia és tot un món... Espero haver-ho interpretat tot correctament.) --Andreu Freixes Gonzalez (disc.) 08:19, 6 nov 2011 (CET)

Gràcies, Carles, per el teu comentari que em confirma lo que ja sospitava i que facilita més afegir fotos als articles. Ja n'aniré aprenent, sobretot a no complicar les coses i a no fer massa floritures. Enhorabona pel vostre trevall. --Isidre blanc (disc.) 20:46, 21 nov 2011 (CET)

A disposar. Però quan et dirigeixis a un usuari concret, millor escriu-li a la seva pàgina de discussió. A la meva, per exemple, s'hi accedeix clicant on diu (enraonem) rere el meu nom, a la meva signatura.--Carles (enraonem) 20:53, 21 nov 2011 (CET)

Foto de Ferran Ranyé per Usuari:Yoques

Ei! Preguntes sobre aquesta foto: http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Ferran_Rane.jpg?uselang=ca Doncs la vaig fer a un carrer de barcelona a l'any 2010.

No se com modificar-ho, no m'entero. Qualsevol cosa, quí em teniu.

Salutacions cordials

Obrigado. Iguais saudações. Abraço. ;-)) Lourencoalmada (disc.) 11:31, 5 març 2012 (CET)

Uff, això és immens! El funcionament de la viquipèdia a base d'enllaços que permeten navegar d'un article a un altre és molt útil per buscar informació, però a l'hora d'aprendre com funciona i es fa servir no fa més que marejar: fa la sensació que no pares de voltar amunt i avall sense acabar de copsar res i costa de decidir per on començar. He començat a llegir sobre com s'edita (important, perquè potser sembla evident com escriure aquest comentari, però en realitat no ho és amb les informacions que hi ha més amunt), però igualment no sé per quins articles començar, ni si no faré feina en va perquè algu ja hi treballa, per a què serveix la meva pàgina d'usuari i com es modifica, si existeixen plantilles o maneres de fer per segons quins camps, com puc interaccionar amb la gent i saber què es cou, ... Segur que tot això està escrit en alguna banda però per exemple: vaig a PMF i hi trobo "Hi ha alguna guia o trucs?" i et remeten a "la Política de la Viquipèdia" i "el Llibre d'estil". Després hi ha també la Guia Bàsica, Com editar una pàgina i una multitud d'instruccions. Trobo fantàstic que animin la gent a llençar-s'hi, però alhora és contradictori que demanin uns coneixements mínims que no són només saber llegir i escriure.

Vaig seguir un tutorial sobre edició que em va anar molt bé, però trobo a faltar una cosa de l'estil que serveixi per organitzar l'allau d'informació que un nouvingut troba. Almenys un inici molt simple amb un esquema sobre tota la informació que pot ser útil, però començant per l'imprescindible i poder-la ampliant a mesura que un agafa experiència. Si ja existeix una cosa semblant, genial! Si no, m'agradaria poder-hi col·laborar quan tingui una mica més d'experiència.

Moltes gràcies per l'acollida i espero que ben aviat pugui participar en aquest gran projecte.

--Tramuntaire (disc.) 13:14, 7 març 2012 (CET)

Hola, molt bones!

Algu em podria explicar com es pot fer per pujar nous fitxers actualitzats per segons quins assumptes ?

Moltes gràcies!

--Catsarreulluitant 21:00, 29 Març 2012 (CET)

Hola a tots. Gràcies pel missatge de benvinguda. Sóc mexicà i tinc certa experiència a la Viquipèdia en castellà (a més, he treballat durant molt anys com a editor d'enciclopèdies privatives). Ara començo amb la Viquipèdia en català. Espero que la meva col·laboració sigui útil per a la comunitat.

Bona tarda ! Tot just ahir em vaig registrar i encara m'he de llegir tots els documents amb què el registre i benvinguda m'han bombardejat. Penso que s'aclapara al nouvingut amb massa informació. Caldria almenys ordenar-la prioritzant les regles i usos més importants.

Ja he modificat un article (flates) i creat un de nou (Estudi d'impacte ambiental). Sóc professor de la UPC des de fa 10 anys i la meva intenció és contribuir ampliant i creant articles sobre territori, urbanisme, mobilitat, infraestructures i economia urbana.

Crec que tenim una Viquipèdia en català amb molts articles, comparat amb altres llengües amb molta més població darrere. Animo a tothom a ampliar aquest nou capital nostre amb què podem consolidar i visibilitzar l'amplitud de la cultura de la societat catalana. --Pespelt (disc.) 14:15, 13 juny 2012 (CEST)

Gràcies, per la rebuda. Espero poder contribuir, modestament. Em va costar una mica copçar el concepte de com s'escrivia una referència, però bé al final. Potser estaria bé trobar alguna formació en format video, per exemple. No sé si existeix, jo no l'he trobada. --Ignasitort (disc.) 22:22, 8 jul 2012 (CEST)

(comentaris) Discussió Txarango

Nknudsen ja n'he afegit. Merci!

--Jorid ([Manquen referències a Txarango)

Incloure referència

Al article sobre patologies de les xemeneies industrial, al apartat fonament he a fegit una referencia de la xemeneia Llensa de Canapost però m´ha sortit amb vermell i hauria de sortir blau perquè està referenciat. Soc novata, si algú ho pot arreglar, gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Rosa M. Masana (disc.contr.) 20:12, 3 ago 2012‎

Hola Rosa Maria! Quan dius «incloure una referència», et refereixes a enllaçar-ho amb la Llista de xemeneies de la Bisbal d'Empordà? --Davidpar (disc.) 21:06, 3 ago 2012 (CEST)

Please reconsider revert

Please see the section I wrote in the talk page on Maria Gaetana Agnesi: Discussió:Maria_Gaetana_Agnesi#Please_reconsider_revert JmCor (disc.) 15:48, 7 set 2012 (CEST)

1. He llegit el missatge de benvinguda. 2. No l'he trobat útil. Només deia "Salutacions cordials". 3. Crec que els usuaris novells hauríem de rebre una invitació a llegir les normes i a preguntar dubtes abans de modificar cap article. Espero poder aportar el meu granet de sorra en aquest projecte fantàstic que és la viquipèdia. --Oriolfam (disc.) 13:16, 8 set 2012 (CEST)

Respecte al punt 2, crec que es refereix al que hi ha a sobre del missatge de les Salutacions cordials i que va en la línia del que demanes al punt 3. Pau Cabot · Discussió 14:37, 8 set 2012 (CEST)

Hola a tothom! M'he registrat a la Viquipèdia com a retribució a tot el que m'ha aportat de coneixements i diversió durant força anys. De moment estic una mica capficat amb el tema de codi (mai havia utilizat codi HTML), i potser algunes coses em semblen ben fàcils però d'altres espero anar aprenent-les sense fer cap "destrossa"... i poder-hi contribuir en els meu temps lliure, sobretot amb el meu camp que, com bé diu el meu nom, és la història. Tinc la intenció de quedar-m'hi una bona estona per aquí, en aquest bonic projecte, així que ens veurem (llegim). Una salutació ben cordial!

Moltes gràcies per el missatge de benvinguda. Només lleigeixo el català i no bé. :-( SeoMac (disc.) 07:23, 19 set 2012 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Casal Català de Nantes Tirant Lo Blanc

Hola Plantejament de preguntes/Arxiu de Viquipèdia:Nouvinguts,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Casal Català de Nantes Tirant Lo Blanc. --Catapult (disc.) 14:04, 26 set 2012 (CEST)

(Pau en aquesta pàgina Edmond Hoyle el encapçalament no em surt del tot bé si ho poguessis arreglar molt millor. Com que sóc nou t'envio aquest comentari, coneixent un altre no ho faria per aquí.) --OlieteCa (disc.) 21:50, 2 oct 2012 (CEST)

Fet Fet! Felicitats pel teu primer article fa l'ullet --Davidpar (disc.) 22:14, 2 oct 2012 (CEST)

Moltes gràcies per la benvinguda, compto amb el vostre ajut!el comentari anterior sense signar és fet per Portaferrissa (disc.contr.) 13:00, 24 oct 2012 (CEST)

loldona

Moltes gràcies per l'ajuda

Xuso73

Moltes gràcies !

Veurem què tal això, si surt a la primera i no espatllem res. Gràcies.

Moltes gràcies! A veure si sóc capaç d'aprendre sense fer gaires desgràcies.

User:Hsarrazin

Sorry, do not speak, and scarcely understand Catalan ;)

Thank you for your warm welcome, but I did not contribute on your site, if I remember well, I just came to check the page of a Catalan writer, to create his "Creator" page on Commons Creator:Joaquim Folguera - thank you for checking, and correct it if you find mistake… --Hsarrazin (disc.) 16:45, 13 març 2013 (CET)