Viquipèdia:Viquimarató gaudiniana

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


La Casa Vicens va ser la primera casa que va projectar Antoni Gaudí.

La Viquimarató gaudiniana és una activitat organitzada per la Casa Vicens de Barcelona amb la col·laboració d'Amical Wikimedia i el GRACMON de la Universitat de Barcelona amb l'objectiu d'actualitzar, ampliar i crear articles sobre l'obra d'Antoni Gaudí a la Viquipèdia, així com de visibilitzar la tasca dels voluntaris que contribueixen a aquest projecte. Un grup de viquipedistes passaran plegats la tarda a la Casa Vicens tot coneixent de prop l'edifici i la seva història de la mà del personal que en té cura, que a més haurà seleccionat bibliografia i materials de qualitat sobre l'obra d'Antoni Gaudí i l'haurà posat a disposició dels participants.

Quan
El dissabte 21 d'abril de 2018, de 16:00 a 20:00h
On
A la Casa Vicens: Carrer de les Carolines 20-26, 08012 Barcelona
Programa
16:00 - 16:30 Benvinguda i cafè
16:30 - 16:45 Comencem!
16:45 - 18:00 Visita a la Casa Vicens
18:00 - 20:00 Viquimarató!

Articles per editar[modifica]

La viquimarató està dedicada a millorar qualsevol article d'obres d'Antoni Gaudí. Els articles que tenen més possibilitats de ser ampliats i millorats són:


Una altra línia de treball pot ser la incorporació dels materials digitalitzats per la Càtedra Gaudí a Wikimedia Commons per tal de poder il·lustrar els articles no només amb fotografies dels edificis, sinó també amb dibuixos dels projectes! A més, també hi haurà la possibilitat de fer fotografies de tots els racons de la casa i carregar-les a Wikimedia Commons, i també caldrà revisar les declaracions de cada obra a Wikidata, per tal de treure el màxim profit a la infotaula {{edifici}}

Inscripcions[modifica]

Ajuda a l'edició[modifica]

Emblem-question-red
Emblem-question-red
Com em registro a la Viquipèdia? (en anglès)
Emblem-question-red
Emblem-question-red
Com s'edita la Viquipèdia? En Jey us ho explica!

Enllaços externs[modifica]