Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/L'Anunciació (Van Eyck, Washington)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

:Podries comentar els motius a fi de subsanar-los ? --amador (disc.) 11:53, 30 maig 2011 (CEST)

Comentari Comentari. Les referències en són el motiu. Gairebé totes apunten a la bibliografia, el que ens podem creure o no. I masses de repetides (de dues pàgines n'he arribat a comptar fins a cinc referències). --Josep Xicota (disc.) 13:42, 30 maig 2011 (CEST)
Les referències apunten a la bibliografia, perquè per tractar en profunditat una obra concreta d'un pintor del s. XV (normalment sense documentació contemporània), només pots anar als especialistes, que no passen d'una desena i què trobaràs repetidament referenciats no tant sols en aquest article sinò en qualsevol obra que tracti dels primitius flamencs (Panofski, Hand, Lane, Friedländer, Harbison,...). Molts d'ells van desenvolupar les seves investigacions en la segona meitat del s.XX i, qualsevol altra cosa escrita posteriorment, ha begut d'aquestes fonts igual que he fet jo per a la VP. Quan trobo documentació que esmenta les fonts, tinc per costum passar a referir-me a elles directament (un cop verificades, és clar), per a assegurar que qui faci servir la VP es trobarà amb un bon article i amb fonts que podrà contrastar sense haver de fer una "redirecció" a un altre llibre o documentació. Per últim, que té les creguis o no, no em sembla que sigui un tema que jo hagi de solucionar si he donat (com he fet) les referències bibliogràficament correctes. Desconeixia que les fonts haguessin de ser verificables online, tot i que al menys 3 dels documents referenciats són parcialment consultables en línia. Per a la resta, encara tenim les biblioteques. Salut!--amador (disc.) 15:01, 30 maig 2011 (CEST)
"Gairebé totes apunten a la bibliografia, el que ens podem creure o no.". Amb tots els respectes, aquesta frase està fora de lloc. No es pot acusar un viquipedista d'inventar-se el contingut i llavors dir que ho ha tret d'un llibre. – Leptictidium; what else? 09:12, 31 maig 2011 (CEST)
Una il·lustració que ve al cas (sense segones intencions): http://imgs.xkcd.com/comics/citations.png --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:52, 1 juny 2011 (CEST)
És mereixedor d'anar a la taverna. Té raó, tot i que les referències no són de lectura obligada. Gràcies per posar una nota de frescura i distensió.--amador (disc.) 16:19, 1 juny 2011 (CEST)

Referències

Hi ha algunes referències que estan mal fetes i no funcionen (p.ex. la de Gifford). Caldria arreglar-ho.--Arnaugir 18:45, 30 maig 2011 (CEST)

Disculpes. Fet Fet!--amador (disc.) 19:57, 30 maig 2011 (CEST)
Crec que no m'has entès. Em refereixo a quan clico p.ex. a la referència 30 "Gifford, pàg. 2-3" m'hauria de dur a la línia corresponent de la bibliografia i no ho fa perquè els enllaços (aquells que són tipus això "#enllaç") no són correctes.--Arnaugir 20:03, 30 maig 2011 (CEST)
Ara sembla que si. --amador (disc.) 17:35, 31 maig 2011 (CEST)