Viquiprojecte:Viquiestirada/Octubre

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Octubre - Dret

La Viquiestirada d'octubre està centrada en ampliar entrades sobre el dret i la jurisdicció. A l'inici del concurs d'octubre, presenta 121 articles esborranys referents a conceptes d'un rang molt divers, alguns dels quals molt bàsics i que són essencials per a la finalitat divulgativa i generalista de la Viquipèdia, mentre que altres són òptims per a complementar o contextualitzar coneixements o situacions específiques. Serem capaços de reduir aquesta xifra a zero en un sol mes?

Si us plau, recordeu no caure en biaixos geogràfics. Eviteu descriure la situació jurídica exclusiva de Catalunya o d'Espanya : el territori catalanoparlant abasta moltes altres àrees i estats i la Viquipèdia és una enciclopèdia generalista i global.

Articles estàndard[modifica]

A continuació trobareu dues llistes d'esborranys per ampliar, la primera és la total amb tots els articles inclosos, i la segona és una selecció dels més rellevants amb una eina específica per aquest concurs. S'atorguen 5 punts per cada esborrany que superi els 3.000 octets. Després, 1 punt extra per cada 1.000 octets addicionals.
Llista completa dels esborranys de dret  Eina amb els esborranys més importants

Articles de gamma extra[modifica]

Se n'han seleccionat 30 d'acord amb presència en altres idiomes, nombre de visites i diversitat cultural i històrica. S'atorguen 35 punts directes només si s'amplien per sobre dels 10.000 octets. Després, 1 punt extra per cada 1.000 caràcters addicionals.

Participants i classificació