Línia evolutiva de Happiny

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Blissey)

Aquesta línia evolutiva de Pokémon inclou Happiny, Chansey i Blissey.

Happiny[modifica]

Infotaula de PokémonHappiny
Pokédex
Mime Jr. - Happiny (#440) - Chatot
General
Nom japonèsピンプク Pinpuku
EtapaBebè
GeneracióQuarta
Evoluciona deCap
Evoluciona aChansey
Biologia
EspècieTeatre
TipusNormal
Alçada0,6 m
Pes24,4 kg
ColorRosa

Happiny és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus normal. Evoluciona a Chansey.

Informació general[modifica]

Happiny és un petit Pokémon que té la forma d'un ou. Un Happiny té un suau i allumenat cos de color rosa. A la part superior del seu cap hi té una coleta que sembla cabell, però té el mateix color i textura que el seu cos. Té tres bonys en la seua front. A diferència del seu evolucionat les formes, la bosses són petites i no en els seus estómac, la bossa està voltant de la meitat inferior del seu cos. De fet,és la meitat inferior del seu cos. La borsa s'assembla a un bolquer. És de color roig amb una ratlla blanca al voltant de la seva part superior. És de goma i flexible, permetent la Happiny a posar les coses en ella amb facilitat. Els Happiny són encara nadons i no poden produir ous encara. Per compensar açò, porta una pedra blanca amb forma d'ou per imitar a Chansey i a Blissey. Això no obstant, si Happiny porta una Pedra Oval, serà capaç d'evolucionar i produir per si mateix els ous.

Chansey[modifica]

Infotaula de PokémonChansey
Pokédex
Rhydon - Chansey (#113) - Tangela
General
Nom japonèsラッキー Rakkih
EtapaBàsic
GeneracióPrimera
Evoluciona deHappiny
Evoluciona aBlissey
Biologia
Espècie(Ou (Pokémon)|Ou
TipusNormal
Alçada1,1 m
Pes34,6 kg
ColorRosa

Chansey és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus normal. Evoluciona de Happiny i evoluciona a Blissey.


Blissey[modifica]

Infotaula de PokémonBlissey
Pokédex
Miltank - Blissey (#242) - Raikou
General
Nom japonèsハピナス Hapinasu
EtapaEtapa 1
GeneracióSegona
Evoluciona deChansey
Evoluciona aCap
Biologia
EspècieFelicitat
TipusNormal
Alçada1,5 m
Pes46,8 kg
ColorRosa

Blissey és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus normal i evoluciona de Chansey.

Informació general[modifica]

Blissey és la forma evolucionada del Pokémon Chansey (Happiny - Chansey - Blissey). Chansey evoluciona a Blissey a l'arribar a un nivell òptim d'amistat. Els tres Pokémon (Happiny, Chansey i Blissey) es caracteritzen per tenir la pell de color rosat i tenir un ou ple de nutrients en el ventre. L'ou permet un atac dit Amortidor. És un atac més resistent que Recuperació, i pot usar-se fora del combat (igual que atacs com Batut). És l'únic Pokémon junt amb la seua pre-evolució Chansey, que pot aprendre amortidor durant les generacions II a IV (excepte Mew, la família Togepi i Clefairy que també poden fer-ho en part de la III generació).

Blissey és molt compassiva i curosa, a més de detectar sentiments de tristesa a través de la seua pell, de manera que immediatament correrà directe cap a la font del problema per a compartir un dels seus ous. Aquest és una exquisita menja en l'univers Pokémon, i causarà immediatament al qualsevol que ho menge un estat d'eufòria. Blissey a més atendrà a qualsevol criatura malalta amb una amorosa cura, usant el poder sanador del seu ou. Blissey és una espècie que només té sexe femení.

En l'anime[modifica]

Blissey apareix per primera vegada en l'episodi 129 La meua amiga Blissey!. Aquest Blissey es va mantenir accidentalment fent coses que no eren favorables per aquells que estaven al seu voltant a pesar de les seues bones intencions. L'Equip Rocket se va acostar a Blissey i el Pokémon Feliç aparentment va reconèixer a Jessie, fent-li recordar els seus dies d'estudi en una escola d'infermeres Pokémon.

Molt feliç de tornar a veure a la seua vella amiga Jessie, Blissey amb entusiasme els donà a l'Equip Rocket tot el menjar del rebost del Centre Pokémon. L'Equip Rocket eventualment decidí fer creure que ells van robar el rebost, perquè Blissey havia sigut culpada per un crim que no va cometre.

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 «Pokémon Franchise Approaches 150 Million Games Sold» (en anglès). PR Newswire. Nintendo, 04-10-2005 [Consulta: 21 setembre 2020].

Enllaços externs[modifica]