Línia evolutiva de Happiny

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Chansey)
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquesta línia evolutiva de Pokémon inclou Happiny, Chansey i Blissey.

Happiny[modifica]

Infotaula de PokémonHappiny
Happiny.png
Pokédex
Mime Jr. - Happiny (#440) - Chatot
General
Nom japonès ピンプク Pinpuku
Etapa Bebè
Generació Quarta
Evoluciona de Cap
Evoluciona a Chansey
Biologia
Espècie Teatre
Tipus Normal
Alçada 0,6 cm
Pes 24,4 kg
Color Rosa
Modifica les dades a Wikidata

Happiny és un personatge fictici de la franquícia de videojocs de Pokémon, així com d'altres jocs i productes derivats. És de tipus normal. Evoluciona en Chansey.

Informació general[modifica]

Happiny és un petit Pokémon que té la forma d'un ou. Un Happiny té un suau i allumenat cos de color rosa. A la part superior del seu cap hi té una coleta que sembla cabell, però té el mateix color i textura que el seu cos. Té tres bonys en la seua front. A diferència del seu evolucionat les formes, la bosses són petites i no en els seus estómac, la bossa està voltant de la meitat inferior del seu cos. De fet,és la meitat inferior del seu cos. La borsa s'assembla a un bolquer. És de color roig amb una ratlla blanca al voltant de la seva part superior. És de goma i flexible, permetent la Happiny a posar les coses en ella amb facilitat. Els Happiny són encara nadons i no poden produir ous encara. Per compensar açò, porta una pedra blanca amb forma d'ou per imitar a Chansey i a Blissey. Això no obstant, si Happiny porta una Pedra Oval, serà capaç d'evolucionar i produir per si mateix els ous.

Chansey[modifica]

Infotaula de PokémonChansey
Chansey.png
Pokédex
Rhydon - Chansey (#113) - Tangela
General
Nom japonès ラッキー Rakkih
Etapa Bàsic
Generació Primera
Evoluciona de Happiny
Evoluciona a Blissey
Biologia
Espècie Ou
Tipus Normal
Alçada 1,1 cm
Pes 34,6 kg
Color Rosa
Modifica les dades a Wikidata

Chansey és un personatge fictici de la franquícia de videojocs de Pokémon, així com d'altres jocs i productes derivats. És de tipus normal. Evoluciona de Happiny i evoluciona en Blissey.

Blissey[modifica]

Infotaula de PokémonBlissey
Blissey.png
Pokédex
Miltank - Blissey (#242) - Raikou
General
Nom japonès ハピナス Hapinasu
Etapa Etapa 1
Generació Segona
Evoluciona de Chansey
Evoluciona a Cap
Biologia
Espècie Felicitat
Tipus Normal
Alçada 1,5 cm
Pes 46,8 kg
Color Rosa
Modifica les dades a Wikidata

Blissey és un personatge fictici de la franquícia de videojocs de Pokémon, així com d'altres jocs i productes derivats. És de tipus normal i evoluciona de Chansey.

Informació general[modifica]

Blissey és la forma evolucionada del Pokémon Chansey (Happiny - Chansey - Blissey). Chansey evoluciona a Blissey a l'arribar a un nivell òptim d'amistat. Els tres Pokémon (Happiny, Chansey i Blissey) es caracteritzen per tenir la pell de color rosat i tenir un ou ple de nutrients en el ventre. L'ou permet un atac dit Amortidor. És un atac més resistent que Recuperació, i pot usar-se fora del combat (igual que atacs com Batut). És l'únic Pokémon junt amb la seua pre-evolució Chansey, que pot aprendre amortidor durant les generacions II a IV (excepte Mew, la família Togepi i Clefairy que també poden fer-ho en part de la III generació).

Blissey és molt compassiva i curosa, a més de detectar sentiments de tristesa a través de la seua pell, de manera que immediatament correrà directe cap a la font del problema per a compartir un dels seus ous. Aquest és un exquisit menja en l'univers Pokémon, i causarà immediatament al qualsevol que ho menge un estat d'eufòria. Blissey a més atendrà a qualsevol criatura malalta amb una amorosa cura, usant el poder sanador del seu ou. Blissey és una espècie que només té sexe femení.

En l'anime[modifica]

Blissey apareix per primera vegada en l'episodi 129 La meua amiga Blissey!. Aquest Blissey es va mantenir accidentalment fent coses que no eren favorables per aquells que estaven al seu voltant a pesar de les seues bones intencions. L'Equip Rocket se va acostar a Blissey i el Pokémon Feliç aparentment va reconèixer a Jessie, fent-li recordar els seus dies d'estudi en una escola d'infermeres Pokémon.

Molt feliç de tornar a veure a la seua vella amiga Jessie, Blissey amb entusiasme els donà a l'Equip Rocket tot el menjar del rebost del Centre Pokémon. L'Equip Rocket eventualment decidí fer creure que ells van robar el rebost, perquè Blissey havia sigut culpada per un crim que no va cometre.


Enllaços externs[modifica]