Línia evolutiva de Turtwig

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Torterra)

Aquesta línia evolutiva de Pokémon inclou Turtwig, Grotle i Torterra.

Turtwig[modifica]

Infotaula de PokémonTurtwig
General
Nom japonèsナエトル Naetoru
EtapaBàsic
GeneracióQuarta
Evoluciona deCap
Evoluciona aGrotle
Biologia
EspècieFulla|Fulleta
TipusPlanta
Alçada0,4 m
Pes10,2 kg

Turtwig és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus planta i evoluciona a Grotle. Ha estat comparat amb la tortuga fòssil Sphenophyllum colombianum.[2]

Grotle[modifica]

Infotaula de PokémonGrotle
General
Nom japonèsハヤシガメ Hayashigame
EtapaEtapa 1
GeneracióQuarta
Evoluciona deTurtwig
Evoluciona aTorterra
Biologia
EspècieArbreda
TipusPlanta
Alçada1,1 m
Pes97 kg

Grotle és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus planta. Evoluciona de Turtwig i evoluciona a Torterra.

Torterra[modifica]

Infotaula de PokémonTorterra
General
Nom japonèsドダイトス Dodaitosu
EtapaEtapa 2
GeneracióQuarta
Evoluciona deGrotle
Evoluciona aCap
Biologia
EspècieContinent
TipusPlanta
Alçada2,2 m
Pes310 kg

Grotle és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus planta i evoluciona de Grotle.

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 «Pokémon Franchise Approaches 150 Million Games Sold» (en anglès). PR Newswire. Nintendo, 04-10-2005 [Consulta: 21 setembre 2020].
  2. «Turtwig, el fòssil Pokémon que pensaven que era una planta i és una tortuga». 324.cat, 10 desembre 2023. [Consulta: 10 desembre 2023].

Enllaços externs[modifica]