Línia evolutiva de Swinub

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Piloswine)

Aquesta línia evolutiva de Pokémon inclou Swinub, Piloswine i Mamoswine.

Swinub[modifica]

Infotaula de PokémonSwinub
Pokédex
Magcargo - Swinub (#220) - Piloswine
General
Nom japonèsウリムー Urimuh
EtapaBàsic
GeneracióSegona
Evoluciona deCap
Evoluciona aPiloswine
Biologia
EspèciePorc
TipusGel i Terra
Alçada0,4 m
Pes6,5 kg
ColorMarró

Swinub és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus gel i tipus terra i evoluciona a Piloswine.

Als videojocs[modifica]

Swinub només és disponible en Pokémon Silver i Gold on es troba a la Ruta Gelada i en Pokémon LeafGreen i FireRed. A Pokémon Diamond i Pearl es troba a la ruta 217. La femella i el mascle són idèntics. Posseeix bastanta velocitat, precisió i resistència.

Els seus HP són baixos (50) i no és gaire bo en la lluita; el seu atac és de 50 punts, la defensa de 40, la velocitat de 50 i la defensa i l'atac especial de 30.

Piloswine[modifica]

Infotaula de PokémonPiloswine
Pokédex
Swinub - Piloswine (#221) - Corsola
General
Nom japonèsイノムー Inomuh
EtapaEtapa 1
GeneracióSegona
Evoluciona deSwinub
Evoluciona aMamoswine
Biologia
EspèciePorc
TipusGel i Terra
Alçada1,1 m
Pes55,8 kg
ColorMarró

Piloswine és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus gel i tipus terra. Evoluciona de Swinub al nivell 33 i evoluciona a Mamoswine. Dota de velocitat, salt i resistència. El mascle té ullals llargs i la femella ullals curts.

Mamoswine[modifica]

Infotaula de PokémonMamoswine
Pokédex
Gliscor - Mamoswine (#473) - Porygon-Z
General
Nom japonèsマンムー Manmuh
EtapaEtapa 2
GeneracióQuarta
Evoluciona dePiloswine
Evoluciona aCap
Biologia
EspècieUllal|Doble ullal
TipusGel i Terra
Alçada1,1 m
Pes291 kg
ColorMarró

Mamoswine és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus gel i tipus terra. Evoluciona de Piloswine quan hagi après Poder Passat. És resistent, saltador i fort. El mascle té els ullals més llargs que la femella.

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 «Pokémon Franchise Approaches 150 Million Games Sold» (en anglès). PR Newswire. Nintendo, 04-10-2005 [Consulta: 21 setembre 2020].

Enllaços externs[modifica]