Consorci Salines Bassegoda

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióConsorci Salines Bassegoda
Dades
Tipusconsorci Modifica el valor a Wikidata
Història
Creaciósetembre 2007
Governança corporativa
Seu

Lloc webca.salines-bassegoda.org Modifica el valor a Wikidata

El Consorci Salines Bassegoda és una entitat pública constituïda el setembre de 2007 per preservar i la revaloritzar el patrimoni paisatgístic, cultural i ambiental, i promoure el desenvolupament sostenible de les activitats econòmiques compatibles amb les funcions que compleix dins dels termes municipals dels municipis integrants.[1]

El consorci integra la Diputació de Girona i els Ajuntaments d'Agullana, Albanyà, Avinyonet de Puigventós, Biure, Boadella i les Escaules, Cabanelles, Cistella, Darnius, La Vajol, Lladó, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Pont de Molins, Sant Llorenç de la Muga, Terrades i Vilanant,[1] i disposa d'un Centre BTT amb una xarxa de 600 quilòmetres de senders senyalitzats i 33 rutes.[2] i ha publicat tres mil imatges per promocionar la zona.[3] El setembre 2016 va signar un conveni de col·laboració amb l'associació Empordà Turisme.[4]

L'objectiu del Consorci és la preservació i la revalorització del patrimoni paisatgístic, cultural i natural de l'espai delimitat pels municipis integrants així com la promoció del desenvolupament econòmic sostenible.[1] Coordina les accions delegades per administracions públiques en l'àmbit de Salines Bassegoda. Realitza estudis i prepara projectes que contribueixen a la millora de les condicions de vida de la població rural, en utilitzar els recursos naturals.

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 «Consorci Salines Bassegoda». [Consulta: 27 agost 2011].
  2. «Salines Bassegoda: de Cistella a Terrades». Sortim, 17 al 23 desembre 2010. Arxivat de l'original el 2014-03-19. [Consulta: 27 agost 2011].
  3. Vicente, Mar «Tres mil imatges de les Salines». El Punt, 15-03-2009.
  4. «L'Associació Empordà Turisme i el Consorci Salines Bassegoda es promocionaran de manera conjunta». Vila de Roses, 30-09-2016. [Consulta: 22 octubre 2019].

Enllaços externs[modifica]