Discussió:Clara Ponsatí i Obiols

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Lloc de naixement[modifica]

Totes les referències apunten a Sant Cugat del Vallès. Si no trobem cap referència que indiqui Barcelona, les polítiques de la Viquipèdia ens obliguen a posar-hi Sant Cugat. No som una font primària! --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:39, 17 jul 2017 (CEST)

FranSisPac dixit... (dins la discussió de Mcapdevila amb Lohen11)
Copiat aquí per Mcapdevila
Perdoneu que m'hi fiqui però, si a l'article queda que va néixer a Barcelona la referència no pot ser La Vanguardia. Em sembla magnífic aquest joc de coneixements familiars però això és la Viquipèdia. Algú de vosaltres pot aportar una font externa fiable i si no, com a mínim, eliminar la referència i substituir-la per una nota ("efn") explicant aquest error amb efecte domino? Gràcies.
Sàbies paraules FranSisPac, si deixem S.Cugat l'efecte dòmino pot ser molt gran, el dimecres tindré una fotocòpia del certificat de bateig
Pau, si un Diari diu que m'he tirat a un pou ho posaràs si la meva germana et diu que no és veritat?--Mcapdevila (disc.) 10:51, 17 jul 2017 (CEST)
A S.Cugat hi va viure uns anys, ara torna a viure A Barna--Mcapdevila (disc.) 10:53, 17 jul 2017 (CEST)
Mcapdevila, si un diari diu que t'has tirat a un pou així constarà a la Viquipèdia perquè no som una font primària, ni tan sols secundària. Mentre totes les fonts que tenim a disposició parlin de Sant Cugat, així ha de constar. Em sap greu. --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:06, 17 jul 2017 (CEST)
Pau, ja ho veus, Veritas semper vincet.. la proposta d'en FranSisPac de substituir-ho per una nota ("efn") .. era la més prudent, però.. encara que la wiki no sigui una font primària.. el fet de no escoltar la veu "primària" de la família i posar una "incorrecció dels mitjans prou demostrada" és d'una tossudesa sense parangó, fes t'ho mirar..--Mcapdevila (disc.) 17:45, 17 jul 2017 (CEST)
No, @Mcapdevila: gràcies per l'expressió elogiosa però no confonguem les coses. Jo vaig "denunciar" la doble discrepància: per una banda la que apareixia entre el que es posava a l'article i el que deia la font utilitzada com a referència, aquesta era la més greu i més fàcilment obviable; per altra bada teníem les discrepàncies entre fonts (no gaires, ja que les errònies han resultat ser majoria). En cap cas hauria defensat, ni que m'ho digués personalment la pròpia Clara (i no parlo d'impensables contactes), posar-ho sense el suport d'una font pública. Em costa acceptar, i en absolut comparteixo, que s'utilitzin expressions insultants vers qui ha mantingut aquesta posició, i més per part d'un veterà que se suposa familiaritzat amb els principis de la Viquipèdia. Ah, i el "mèrit" del "triomf de la veritat" situem-lo en l'edició feta per Enricdodi; d'això es tractava i no de "veus familiars". Potser no estareu d'acord amb el seu contingut, però ja hi he posat el corresponent "efn" per evitar "recaigudes"... "de res".--FranSisPac (disc.) 20:53, 17 jul 2017 (CEST)

Celebro que s'hagi aclarit el tema trobant una font oficial. D'altra banda, Mcapdevila, em sap greu que no hagis entès res. Després de tants anys editant hauries de saber que la Viquipèdia funciona així, i no per fonts primàries. Salutacions, --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:37, 18 jul 2017 (CEST)

"De tendència liberal"[modifica]

@Pnadal: He vist que has retirat informació referenciada amb aquest comentari:

He suprimit la referència al fet que és de tendència liberal ja que el fet de que formés part del col·lectiu "minnesotos" no justifica que la poguem adscriure al corrent liberal, com tampoc, pel fet d'haver militat al PSUC no és comunista

El "de tendència liberal" no prové del fet que formés part de cap col·lectiu, sinó de la pròpia referència que així ho afirma. Per això demano recuperar-ho, a no ser que aportis alguna referència on s'especifiqui el contrari. --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:35, 19 jul 2017 (CEST)

Sol·licitud de modificació protegida 25-03-2020[modifica]

A Saint Andrews no va ser des de "gener de 2016" com diu l'article sinó des de "gener de 2015". No va ser "professora de recerca" del CSIC com diu l'article sinó investigadora.

37.15.169.63 (discussió) 17:15, 25 març 2020 (CET)