Discussió:Junts pel Sí

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Sigles[modifica]

La tria de les sigles "JS" és oficial o és especulació? Surt a cap referència? --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:43, 22 jul 2015 (CEST)

Al DOGC han presentat les sigles JxSÍ. --Davidpar (disc.) 14:08, 26 ago 2015 (CEST)

Color[modifica]

Sembla ser que hem optat pel verd com a color de Junts pel Sí. Tanmateix, la mateixa candidatura utilitza diversos colors (morat, vermell, groc, ...) en les les seves diverses plataforma. A la Viquipèdia en anglès han optat per escollir el gris com a color assignat a Junts pel Sí i a la infotaula han posat el logotip sense color de fons. Quina opció us sembla la més adequada? --Davidpar (disc.) 13:41, 15 ago 2015 (CEST)

Com a color representatiu, ara mateix em sembla millor prendre el blau-verd del logo.--Arnaugir (discussió) 19:54, 15 ago 2015 (CEST)
Jo també he vist el logotip usat en una gran varietat de colors, sense saber dir quin és el més usat (no tenen tan sols criteri unificat a les xarxes socials). S'ha de dir que el turquesa aquest és el que més m'agrada a mi, sense que això sigui un criteri vàlid per triar-lo. Ara bé, el logotip sense color de fons de la viqui anglesa no l'he vist usat enlloc per la pròpia candidatura, així que no sé què seria més adient. --Pau Colominas (t'ajudo?) 07:50, 17 ago 2015 (CEST)
No crec que en una enciclopèdia ens haguem de regir per quin color ens agrada més. Utilitzen un color per cada xarxa social. El logotip sense color de fons l'han agafat de la web de Junts pel Sí. Dit això, cada cop m'agrada més l'opció en blanc i negre davant la disparitat d'opcions de colors. --Davidpar (disc.) 09:48, 17 ago 2015 (CEST)
Dimarts passat em van donar un fulletó propagandístic de Junts pel Sí i utilitzava el logotip turquesa (que era alhora el color temàtic de tot el pamflet). --Pau Colominas (t'ajudo?) 13:05, 21 ago 2015 (CEST)

Capitalisme[modifica]

Per no entrar en una guerra d'edicions passo a la pàgina de discussió. L'usuari Guillemglez ha revertit una edició meva on elimino "capitalisme" de l'ideologia de Junts pel Sí (que havia estat afegit primer per un anònim). Els motius per no citar "capitalisme" són diversos i, al meu parer, sòlids. En primer lloc, enlloc no forma part del programa electoral de la candidatura. En segon, és una informació no referenciada. En tercer lloc, i si acceptéssim un argument de "avui dia totes -o gairebé totes- les candidatures s'encabeixen en el model capitalista" hauríem de posar també a la llista mil conceptes més que no aportarien gaire (democràcia, justícia social o llibertat d'expressió). Què en penseu la resta d'editors? --Pau Colominas (t'ajudo?) 07:32, 19 ago 2015 (CEST)

Estic plenament d'acord amb tu. --Davidpar (disc.) 07:45, 19 ago 2015 (CEST)

Candidatures per circumscripció[modifica]

Jo faria un article que es titulés "Llista de candidatures de Junts pel Sí a les Eleccions al Parlament de Catalunya de 2015. Com ho veieu?--Kippelboy (disc.) 22:09, 28 set 2015 (CEST)

Edavant! --Jey (disc.) 22:33, 28 set 2015 (CEST)

Els resultats[modifica]

Els escons repartits entre els partits és incorrecte perquè si sumes els 29 del PDeCAT, 20 ERC, 3 DC, 1 MES, 11 independents. Surt 64.