Discussió:Miquel Porta i Serra

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

No veig que sigui "autopropaganda" en absolut. No crec que s'hagi d'esborrar. Com tot, deu ser possible millorar l'article amb informació disponible a internet (per ex., mitjançant Google).el comentari anterior sense signar és fet per Mporta (disc.contr.) 01:09, 14 abr 2009 (CEST)

Tranquil, seria interessant presentar algunes referències de notabilitat i d'on s'ha extret l'informació, ja que la viquipèdia no és una font primària.--KRLS , 01:24, 14 abr 2009 (CEST)

És molt senzill trobar els criteris de notabilitat a PubMed i a http://www.researcherid.com/rid/B-5787-2008.el comentari anterior sense signar és fet per Mporta (disc.contr.) 07:33, 14 abr 2009 (CEST)

Els criteris de notabilitat són correctes. Però el cert és que cal millorar-ne el punt de vista enciclopèdic i el format wiki. Pren de referència aquest exemple: Salvador Macip. Si en vols més només has de clicar a la categoria de Metges catalans al final de l'article. --Galazan (discussió) 15:18, 14 abr 2009 (CEST)

Resultat de la proposta d'esborrament[modifica]

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada el 14 d'abril de 2009

El resultat de les votacions ha estat el següent:

Es conserva per 2 vots a favor de l'esborrament, i 5 en contra al cap de 14 dies

Resultat obtingut amb Viquiestris

Jordicollcosta (discussió) 10:45, 28 abr 2009 (CEST)

Notabilitat[modifica]

Crec que com a catedràtic de salut pública i per les seves contribucions en la investigació de la salut ambiental (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=%22Porta%20M%22[Author] vegeu les gairebé de mig centenar de publicacions indexades per PUBMED) el fan prou notable. Així mateix és co-autor d'un diccionari d'epidemiologia que ja va per la cinquena edició en anglès [1] (com a editor). D'altra banda és un dels directors editorials del manual d'epidemiologia y salut pública Piédrola Gil [2]. Per tot això crec que ja hi ha evidències directes que es tracta d'un dels investigadors punters en el camp de la salut pública. Exactament quin és problema de la manca de notabilitat? --Bestiasonica (disc.) 15:24, 7 gen 2012 (CET)

Diria que el problema és que de les no-sé-quantes referències de l'article, no n'hi ha ni una que parli d'ell. Totes són referències en que ell parla d'alguna altra cosa. De moment, no es veu que cap font fible hagi dit que és un investigador punter en el camp de la salut pública.
Ara, també podria ser que hi hagi alguna referència i sigui jo qui no la troba, amagada entre tants enllaços.
I el nombre de publicacions indexades no crec que sigui un indici suficient de notabilitat, per si sol. Són un indici de que treballa molt i treballa bé, però això (que és molt bo) no és equivalent a la notabilitat.--Pere prlpz (disc.) 14:02, 8 set 2012 (CEST)
Hi ha diverses referències que parlen d'ell, com ara entrevistes a El País, El Mundo, etc.
Els arbres no deixen veure el bosc. A mi em recorda Viquipèdia:Encobriment de la manca d'admissibilitat. Potser amb menys referències seria més fàcil veure si el biografiat és admissible. Pau Cabot · Discussió 14:32, 8 set 2012 (CEST)
S'ha eliminat l'avís tot adduint que ÉS un dels principals investigadors catalans per nombre de mencions cient´ciques. Si això és cert, s'hauria de referenciar. Pau Cabot · Discussió 19:00, 5 març 2017 (CET)
Ja està afegida la referència. Apareix a l'estudi bibliomètric d'índex de citacions de becaris de la Fundació La Caixa, publicat al febrer de 2017.--Kippelboy (disc.) 07:14, 6 març 2017 (CET)
El text no diu el que vares afegir al comentari. Només diu Va fer un màster becat per la Fundació La Caixa. Pau Cabot · Discussió 07:24, 6 març 2017 (CET)