Diferència entre revisions de la pàgina «Ricard Fernàndez Deu»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m (Corregit: la petita pantalla > la pantalla petita)
Professional dels mitjans de comunicació, periodista i advocat, els seus inicis en els mitjans es remunten a l'any 1965, a Ràdio Joventut de Barcelona, ​​d'on passaria aquell mateix any a [[Ràdio Espanya]] de Barcelona. El 1969, va ingressar per oposició a [[Ràdio Nacional d'Espanya]] i va començar a treballar en Televisió Espanyola, presentant des de Catalunya diversos programes informatius. L'any 1974 es trasllada a Madrid, des d'on condueix nombrosos programes, des de l'espai divulgatiu "Temes" al "Telediario" (1976-1977) o "[[300 Millones]]" (1977).
 
El 1977 assumeix la direcció del primer Telediari en català, "[[Miramar (programa de televisió)|Miramar]]", al Centre Territorial de Catalunya, i el 1981 és nomenat director del centre emissor de Ràdio Nacional d'Espanya, on més tard i fins a 1988 realitzaria diversos programes, com Aquí et espero que va estar en antena molts anys. La seva veu està lligada, tant a RNE com a TVE, a un sens fi de transmissions institucionals, entre elles el retorn del president Tarradellas i les primeres eleccions al Parlament català.
 
El 1982, és nomenat Gerent municipal de Barcelona per a la Copa Mundial de Futbol "Espanya 82", tenint al seu càrrec tots els esdeveniments que se celebren amb tal motiu a la Ciutat Comtal, excepte la competició esportiva.

Menú de navegació