Plantilla Discussió:Infotaula document

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

@Amadalvarez: Se t'acudeix qualque manera d'importar aquesta propietat només en català? Exemple del problema: Declaració Universal dels Drets Humans (Declaració Universal dels Drets Humans (Q7813)) Pau Cabot · Discussió 17:12, 22 set 2017 (CEST)[respon]

@Paucabot:. De casualitat. He reciclat una funció que vaig haver de fer per trobar el millor rànquing i més antic dels possibles que podia tenir un esportista (ex.:Rafael Nadal i Parera (Q10132)). El truc és:
  • Tractes la propietat com una taula amb el format d'allò que vulguis mostrar, en aquest cas, àudio($0), salt, i llegenda($1)
  • Davant del contingut a mostrar, es posa el qualificador pel qual vols seleccionar seguit d'una coma $2,$0$1
  • Poses / com a separador.
  • La funció {{Infotaula_persona/millor_rànquing}} té dos paràmetres: tot l'string de la taula retornada + "codi item" del element que vols buscar. La funció busca el primer contingut que coincideixi amb el "codi item" (en aquest cas el de Català (Q7026))
  • Retorna el contingut que està entre la , i la / que hi ha just darrere del "codi item" trobat.
Espero que funcioni en tots els casos. Si no, ja m'ho diràs. Salut !--amador (disc.) 22:27, 22 set 2017 (CEST)[respon]

Més paràmetres[modifica]

Infotaules en conflicte[modifica]

Aquesta infotaula, depenent de l'article, se solapa una mica amb altres quatre infotaules: {{Infotaula legislació}} (constitucions i estatuts), {{Infotaula de llibre}} (còdexs i manuscrits), {{Infotaula esdeveniment}} (tractats) i {{Infotaula d'obra artística}} (manuscrits i papirs). Pau Cabot · Discussió 20:06, 29 set 2017 (CEST)[respon]

@Paucabot: s'ha decidit res al respecte?--Kette~cawiki (disc.) 18:26, 28 març 2020 (CET)[respon]
No que jo sàpiga. Pau Cabot · Discussió 18:37, 28 març 2020 (CET)[respon]