Tema de Viquipèdia Discussió:Criteris d'admissibilitat

Incoherències de criteris d'admissibilitat

3
Paucabot (discussiócontribucions)

Reobr el fil que va quedar arxivat sobre les incoherències a Viquipèdia Discussió:Criteris d'admissibilitat/Arxiu 1#Incoherències de criteris d'admissibilitat.

Ens hem anat trobant uns quants articles que serien admissibles per complir els criteris específics però que malgrat això, no compleixen els criteris generals. A més, no sempre seguim el mateix criteri quan ens topam casos així. Deix la llista aquí per anar veient la casuística i mirar de trobar-hi una solució:

Més:

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Els criteris particulars són una aproximació als criteris generals per estalviar-nos feina i perquè la cerca de fonts fiables (que gairebé mai va més enllà del que troba el Google) és incompleta. Que no donin sempre exactament el mateix resultat és normal, i que a la pràctica no donin el mateix resultat que el que troba el Google és encara més normal.

I sobre la uniformitat de criteri, no m'he mirat tota la llista però els darrers els trobo molt uniformes: amb dos llibres (literaris) o dos discos no autopublicats els considerem admissibles, i si no els tenen, no.

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Incoherències de criteris d'admissibilitat»