Tema de Viquipèdia Discussió:Baixa per inactivitat d'administradors

Jump to navigation Jump to search

Pròrroga després de l'avís per inactivitat

7
Vriullop (discussiócontribucions)

Després d'un any de la nova política, el punt sobre la pròrroga em produeix molta incomoditat. Diu exactament:

"Si els usuaris notificats amb l'avís de límit d'inactivitat responen que volen conservar els seus permisos, podran conservar-los si es comprometen a realitzar almanco 100 accions administratives durant l'any següent. Si un any després no han complert aquest compromís, es revocaran els seus permisos d'usuari."

Els problemes que hi veig:

  1. Em resulta problemàtic justificar una petició als stewards per una "baixa activitat", menor a 100 accions, en lloc d'una "inactivitat" o motivada per una inactivitat en l'any anterior.
  2. Als altres administradors no se'ls exigeix cap mínim, amb 1 acció a l'any no entren mai en aquesta pròrroga amb mínims exigits.
  3. Un any de pròrroga és molt de temps com per tenir el tema pendent de tancar amb uns altres paràmetres. Si un segueix inactiu durant mesos i mesos no veig perquè hem d'esperar un any més.

Proposo una modificació d'aquest punt: "Si els usuaris notificats amb l'avís de límit d'inactivitat responen que volen conservar els seus permisos, podran conservar-los amb un període màxim d'inactivitat de sis mesos. En qualsevol moment que es produeixin 6 mesos d'inactivitat, posteriors al primer avís, es revocaran els seus permisos d'administrador sense necessitat de més avisos previs."

Medol (discussiócontribucions)

Em sembla bé.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

A favor

KRLS (discussiócontribucions)

Donat que tenim una política específica de baixa per inactivitat els stewards no haurien d'opinió, tanmateix, entenc que et generi incomoditat. Si es decideix canviar la política, penso que aquells administradors que se'ls va aplicar la política anterior se'ls hi apliqui i s'apliqui la nova política als nous avisos d'inactivitat a partir de l'aprovació. Sobre la teva proposta, veig que aquells administradors tindran una llosa a partir de llavors i tampoc penso que sigui sa. Caldria crear un termini des del qual prescrigués la pena.

Vriullop (discussiócontribucions)

N'hi ha actualment 3 que estan en la pròrroga. Dos d'ells continuen inactius des de l'avís, però en aplicació de la norma actual esperem a veure si fan 100 accions en el temps que els queda. Amb la norma nova ja haurien estat donats de baixa. El tercer n'ha fet 18 i li queden 5 dies. És justament aquest cas el que m'incomoda. No és gaire actiu però tampoc és inactiu. Si en Pau vol demanar la baixa d'aquí 5 dies, doncs endavant, però jo no em veig amb cor de justificar-la, tot i que sigui el que es va aprovar.

Sobre el termini per una segona inactivitat de 6 mesos, em sembla raonable que no sigui etern. Què tal una pròrroga de 2 anys?

Beusson (discussiócontribucions)

trobo bé els canvis i la pròrroga de 2 anys la trobo raonable també.

Ssola (discussiócontribucions)

D'acord.

Resposta a «Pròrroga després de l'avís per inactivitat»