Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Infotaula en nou article i problema en categoria

7
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He publicat l'article Eva Mameli Calvino i he volgut posar-hi la infotaula. He escrit al principi {{infotaula persona}}, però no apareix la infotaula, així que ho he esborrat. Per altra banda, he volgut posar la categoria "botànics italians", però crec que ho he fet malament perquè em surt 'botànica' i 'italians', separat. O potser ha de ser així?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Mercè Piqueras Fet! Per a que la infotaula mostri contingut, l'article ha d'estar enllaçat a Wikidata.

La forma més fàcil per articles que ja existeixen a d'altres llengües (previsible en biografies de famosos) es fa clicant a "modifica enllaços" al menú de l'esquerra, abaix. T'obre una finestra per demanar-te el nom de l'article en alguna de les altre wikis on està i llavors ja ho enllaça directament.

En el cas que tinguis dubtes si existeix, ves directament a Wikidata (WD) clicant a "element a WD" també al menú de l'esquerre. Com que no estaria enllaçat encara, et deixaria al menú principal de WD i allà cerques (com a la VP) fins trobar-lo.

Si tens més dubtes, ja saps.

Vriullop (discussiócontribucions)

Amador, és una qüestió recurrent en articles nous. A Mòdul:Infobox hi he afegit l'avís a peu de taula "Enllaceu a Wikidata per obtenir les dades globals", en lloc de la icona. Sortirà quan 1) no existeix element Wikidata associat 2) no hi hagi cap dada 3) sigui l'espai principal. S'accepten suggeriments, tant pel text com per les condicions de quan ha de sortir. Es pot provar creant qualsevol pàgina, afegint una infotaula i previsualitzant.

Vriullop (discussiócontribucions)

Per cert, hi he corregit un error. Abans sortia sempre la icona i si no existia element enllaçava a d:cap.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

@Mercè Piqueras En aquest cas, tot i estar enllaçat a WD, no s'hagués mostrat la infotaula. Has intentat inserir la infotaula amb l'editor visual escrivint directament el codi: {{infotaula persona}}. Aquest editor no està preparat per inserir plantilles (les infotaules també són plantilles) afegint el codi directament, i per que no doni errors les limita amb la etiqueta <nowiki>, això fa que no s'executin les plantilles.

Per inserir una plantilla, qualsevol, has de clicar a la barra de menú «Insereix» → «Plantilla», et sortirà un quadre de text que has d'emplenar amb el nom de la plantilla, ara has de clicar «afegeix la plantilla» i seguidament «insereix». En el cas d'infotaules no has d'emplenar cap camp dels que t'ofereix la plantilla, així agafarà les dades de WD.

Bona feina!

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Sort que per aquí hi ha sempre gent que en sap molt i disposada a donar un cop de mà a les que, com jo, ens veiem desbordades per la tecnologia (i encara bo que ara hi ha l'editor visual). Moltes gràcies! O potser això no ho havia d'escriure perquè ja hi ha la possibilitat de clicar l'agraïment? Si és així, disculpeu, però és que estic MOOOLT agraïda a les persones que poleixen els articles que publico.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Això és la VP:

Tot és comunitari. Ens interessa qualsevol article, no es que fa cadascú.

Regles mínimes: vols fer agraïment expressiu ?, bé. Vols clicar agrair ?, bé.

Bona feina !

Resposta a «Infotaula en nou article i problema en categoria»