Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Charlottesmt (discussiócontribucions)

bon dia! he escrit una biografia sobre un pintor català viu que es diu Xavier Rodés i no m'apareix la pàgina. la vaig escriure divendres passat.

de fet, el que m'apareix és el meu nom d'usuari. com puc treure'l i que la biografia de Xavier Rodés sigui trobada amb el seu nom?

algú em pot dir com trec el meu nom d'usuari de l'article que he fet?

no hi ha manera...

gràcies

Medol (discussiócontribucions)

Simplement has de clicar a la part superior on diu "més" i "reanomena". Però l'article necessita fonts fiables que en parlin de manera significativa. Et pot ajudar llegir Viquipèdia:Fonts fiables i en cas que tinguis alguna relació amb aquest pintor potser també Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Qualsevol cosa, pregunta. Endavant!

Charlottesmt (discussiócontribucions)

Més i Refresca no eliminen el meu nom d'usuari de la pàgina. Per què surt a dalt de tot? Perquè és una pagina de proves?

La pàgina conté enllaços de fonts fiables.

És un pintor del meu poble amb més de 20 anys de carrera que ara també exposa a Nova York. Companys de galeria seus amb trajectòries paral·leles tenen article a la Viquipèdia. Al meu article enllaço amb articles de la Viquipedia també. Hi ha enllaços externs i interns.


Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Charlottesmt Els darrers canvis que has fet no són els necessaris per que aparegui amb el seu nom.

Però abans de passar-ho a l'espai consultable, convé que el revisis seguint les guies que t'ha indicat en @Medol : Viquipèdia:Fonts fiables, Viquipèdia:Conflicte d'interessos i, jo afegiria, Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat.

El contingut de l'article (no el format, que això ja hi arribarem) em sembla que no compleix amb aquestes directrius i convé que miris de corregir-ho abans de canviar-li el nom. Mentre està a la teva pàgina d'usuari, com ara, pots prendre tot el temps que vulguis per mirar de fer-lo admissible, però un cop el passis a l'àrea de continguts, tal com està no durarà gaire.

T'animo a que llegeixis detingudament els requeriments dels articles nous i mira de corregir-lo.

Si tens dubtes, aquest és l'espai per preguntar.

Gràcies i benvingut !

ESM (discussiócontribucions)

Hola @Charlottesmt: no veus l'opció "reanomena" al desplegable "més" perquè s'activa quan un usuari ha fet (crec) més d'una cinquantena d'edicions a la Viquipèdia. Ara per ara tens l'article escrit al que és la teva pàgina d'usuari, el que tothom visita quan fa clic al teu nom i on (si es vol) la gent acostuma a presentar-se.

En tot cas, jo el que faria seria el següent:

  1. Retallaria i enganxaria tot el contingut de la pàgina a una pàgina de proves. Al menú de dalt de tot a la dreta (des d'on s'inicia sessió) veuràs un enllaç (segurament en vermell) que diu "proves". És un pas opcional, però així tot serà més endreçat.
  2. Afinaria els continguts de l'article, sobretot les referències, que s'insereixen directament al cos de l'article i no es teclegen com si fossin una secció, ja que si el text s'amplia no s'actualitzen automàticament. Per fer-ho has de posar el cursor allà on vols que surti el número que crida a la referència i prémer el botó "cita" que veuràs a la barra d'eines. Et sortirà una finestra emergent d'ús força intuïtiu, només has de seguir les indicacions que aniràs trobant (bàsicament consisteix en enganxar l'ISBN, DOI o URL de la font que vulguis emprar com a referència i fer clic als botó "genera" i "insereix").
  3. Retocaria els enllaços. Al cos de l'article només hi hauria d'haver enllaços que portin a altres articles de la Viquipèdia mateix; els enllaços que porten a pàgines externes i que són rellevants pel tema que es tracta es recullen tots a l'apartat "enllaços externs".

T'animo a continuar treballant el text. Si et cal un cop de mà, aquí ens tens!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Charlottesmt, el que diu l'@ESM està molt bé per millorar l'article. Ara bé, diria que el primer és fer les millores que et diu l'@Amadalvarez, perquè aquestes són les que poden impedir que s'esborri l'article. Sense això, la feina de millorar el format no servirà de res. El que toca ara és posar-hi les referències a les fonts fiables independents del subjecte (i independents de les galeries on exposa) que li hagin donat una cobertura significativa. Per exemple, estaria bé posar els llibres que s'hagin escrit sobre aquest pintor i les tesis doctorals que s'hagin fet sobre ell.

I aquests altres articles d'altres pintors semblants que dius que has trobat, quins són?

Resposta a «publicar article»