Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He ampliat l'article Enrica Calabresi i volia modificar la dada de la infotaula "causa de mort". Hi diu 'verí', però crec que hauria de dir 'suïcidi'. El verí li podria haver administrat una altra persona i Enrica Calabresi va prendre's un verí perquè no volia anar a parar a un camp d'extermini. Algú em pot indicar com es pot canviar aquesta dada? Quan clico per fer-hi el canvi, no apareix el campo corresponent.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Com diu la Judesba, això es canvia a Wikidata. Allà hi ha dos valors diferents:

Són conceptes força ambigus i sovint la gent que els informa els confon o, fins i tot, repeteix el contingut. Per aquest motiu, a la infotaula varem optar per agafar només "causa de la mort". En aquest cas, ja hi consta el suïcidi, però està a circumstàncies de la mort.

Per tant, si fas el canvi que comenta @Judesba: aconseguiràs que aquí es vegi, però potser estàs fent quelcom malament.

Sabent que ja tenim bé la informació a wikidata, deixa'm uns dies que miraré de fer un arreglo que millori el que tenim ara.

Gràcies

Judesba (discussiócontribucions)

Mercè, has de fer-ho directament a WikiData. A la mateixa infotaula hi trobaràs una icona petita a la part inferior dreta; la cliques, i edites allà on diu la causa de la mort. Si aportes referència, molt millor.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Judesba@Amadalvarez, gràcies per l'aclariment. Entenc que aleshores s'hauria d'incloure el valor "circumstàncies de la mort".

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Mercè Piqueras No cal. Ja ho té, el que passa és que la infotaula no el mostra perquè la informació- en general- que hi havia a WD tenia inconsistències entre els dos conceptes. Li faré un lifting i farem que surtin tots dos conceptes. De moment ja he corregit tots aquells que tenien el mateix valor a tots dos conceptes.

En el cas d'aquesta senyora dirà "suïcidi (verí)"

Gràcies

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per si serveix per comprovar quan s'arregli la plantilla: Ernest Lluch i Martín, la causa de la mort surt ferida de bala en comptes d'homicidi o assassinat.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Mercè Piqueras. Ja ho tens fet.

Cal tenir present que a vegades surten coses correctes però poc elegants com a Albert Camus, però sembla complicat millorar-lo

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Judesba@Amadalvarez@Pere prlpz He de demanar ajut de nou sobre una infotaula. En aquest cas a la biografia Sara Branham Matthews. Aquesta dona va néixer a Oxford, però no l'Oxford del Regne Unit, sinó d'un petit poble de l'estat nord-americà de Georgia. A la infotaula, però, diu "Oxford (Anglaterra)". He intentat corregir-ho fent com em va dir @Judesba ("A la mateixa infotaula hi trobaràs una icona petita a la part inferior dreta; la cliques, i edites allà"). Però quan clico per modificar em diu que la plantilla Infotaula persona encara no té descripció. No ho entenc, sinó té descripció, d'on han sortit les dades que s'hi veuen? (He eliminat la categoria "Persones d'Oxford", perquè entenc que es refereix a Oxford UK.)

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Has de mirar més avall. La descripció (que en català no està introduïda) és només un petit resum "human readable". Les dades que llegeixen les plantilles són més avall, on diu declaracions.

I el lloc de naixement ja l'he arreglat.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

I treure la categoria de persones d'Oxford estava bé. Només faltava substituir-la per la categoria de georgians dels Estats Units.

Resposta a «Canvis a la infotaula»