Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Mbosch (discussiócontribucions)

Hola a tothom,

He estat fora bastant de temps, veig moltes coses canviades i tinc un dubte per començar.

Us heu posat més durs amb els articles de qualitat i veig que hi ha la pàgina de retirada de la distinció. Posa que és pels articles bons i de qualitat. Que passa amb els temes? Com anaven? Vaig fer el de Star Wars abans de les noves pel·lícules (amb perdó, però són una merda i no faré els articles). Hi ha el mateix procediment o es pot eliminar i ja està?


Gràcies

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No domino gaire el tema, però has pensat en la possibilitat de fer tema de qualitat la trilogia original de Star Wars aprofitant el que ja tens fet?

Mbosch (discussiócontribucions)

Crec que seria repetir informació de l'article [[La guerra de les galàxies]] (un altre que hauria de perdre el distintiu per falta d'informació) i les tres pel·lícules. No aporta molt.

Arnaugir (discussiócontribucions)

@Mbosch el procediment formal no està tipificat, ni sé si val la pena fer-ho, jo crec que consensuant-ho a la discussió ja en fem prou per retirar el tema (cosa que sap greu, d'altra banda).


Per cert, m'alegra veure't de nou per aquí. Em comprometo a avaluar tots els nous AdQ que proposis :)

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Diria que per analogia s'hauria de seguir el procediment de retirada de la distinció d'un article fins on sigui aplicable.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

D'acord amb el Pere prlpz. Crec que, en general, deu ser força aplicable.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Si algú es decideix a redactar-ho, endavant!!

Manlleus (discussiócontribucions)

@Mbosch Benvingut!! Molt bé que siguis aquí de nou i donis una empenta al cinema de tan en tan també, tot i que som més aviat pocs i alguns fan contribucions intermitentment com jo doncs realment us trobàvem a faltar. Endavant les atxes doncs!! Salutacions

Resposta a «Retirada d'un tema de qualitat»