Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Recentment el Theklan ha compartit per canals externs les noves infotaules d' eu.wikipedia (crec que són noves), a articles com Nagaland. Es poden vore de manera visual dades estadístiques i crec que fa patxoca. @Amadalvarez: @Paucabot:. Com ho veieu de vore-ho en ca nostra?

Theklan (discussiócontribucions)

La plantilla no és nova, però la funcionalitat si. Utilitza tres parells de propietats (dones / homes, rural / ciutat i alfabetitzats / analfabets) per crear tres barres. Es pot millorar, segur, perquè hi ha més casos complexos a l'Índia (percentatge de població rural analfabeta, per exemple).

Amadalvarez (discussiócontribucions)

L'estètica m'agrada. El càlcul del creixement de la població li vaig fer un cop de mà amb el codi, però no sabia que havia afegit aquestes barres. Pillaré alguna idea.

Ara bé, aquestes dades són poc freqüents al món occidental i dubto del manteniment. De fet, Els 2900 items que ho tenen són de l'Índia.

En tot cas, aquesta infotaula l'haig de revisar i podria ser un bon moment per afegir-li gadgets.

Merci per avisar !!

Theklan (discussiócontribucions)

la ràtio dones / homes està en molts ítems. De fet, ara ho estic pujant per a tots els municipis d'Espanya, i penso posar-me amb els de França.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Això sí, però el tema de la població rural/ciutat i el de analfabetisme és menys utilitzat a les nostres latituds.

En tot cas, el que importa és aconseguir que hi hagi un bot que escombri l'INE (o similar) cada any.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Gràcies a vosaltres. Jo no hi entenc tant, o siga que qualsevol millora serà benvinguda.

Vriullop (discussiócontribucions)

Vist amb el mòbil les barres no surten bé, no agafen tota l'amplada.

Xamil (discussiócontribucions)

És curiosa la dada de ràtio alfabetitzats / analfabets. Podríem posar-la, per exemple, a l'article Congrés dels Diputats, hehehehe. Era broma. La majoria de la gent ja sap quina és la ràtio aproximada allà...

Arnaugir (discussiócontribucions)

La pregunta seria si la ràtio dones/homes (per exemple) és una dada prou rellevant com per posar-la a la infotaula (per molt bé que quedi, això no ho discuteixo). Ja les tenim molt plenes com per fer-les més llargues amb dades que no aporten gaire i que si cal es poden explicar al text.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

D'acord amb l'Arnau. Fa molt maco però és destacar molt i dedicar molt d'espai a una dada poc important.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hi estic d'acord, també. Sovint les infotaules ja prenen massa espai i eclipsen el cos principal. Aquests gràfics, desenvolupats com a plantilles que facin igual de patxoca, podrien també lluir-se i fomentar-se al llarg del text a la secció que els hi correspongui..

Vriullop (discussiócontribucions)
Resposta a «Infotaules basques»