Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Desesser (discussiócontribucions)

Recentment, algú ha resolt molt decididament un parell de fusions recomanades per un servidor, però d'una manera que, a més de decidida, m'ha semblat bastant curiosa i una mica sorprenent. En ambdós casos (aquest i aquest) s'ha suprimit l'article més antic, amb un historial més llarg i amb informació més elaborada, després de succionar-ne el contingut per a incorporar-lo a l'article més recent i més «concís». Pregunta: No seria més correcte procedir a la inversa?

Amortres (discussiócontribucions)

@Desesser:, en els dos casos que menciones, els articles estaven duplicats amb noms diferents, per una banda, seguint la bibliografia en castellà i per l'altre, segons la bibliografia en català. M'ha semblat més raonable bolcar el contingut segons la denominació referenciada en llengua catalana. Es pot fer d'una altra manera? Potser

KRLS (discussiócontribucions)

Determinar l'article origen o destí ha de venir determinat per Viquipèdia:Anomenar pàgines. Un cop escollit es pot deixar un missatge a l'historial quan fas la fusió indicant que estàs fusionant de X o Y article. D'aquesta manera, qualsevol usuari pot anar a l'historial de l'article en qüestió. Si es tracta d'un article amb molt historial es pot demanar als administradors que fusionin els historials: Especial:Fusiona_historial.

Docosong (discussiócontribucions)

Gairebé sempre és recomanable fusionar els historials dels articles per respectar la llicència de cadascun.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Per les fusions d'articles amb historial llarg cal mantenir-lo com l'acreditació de l'autoria/participació dels editors que han col·laborat, ja sigui demanant la fusió d'historials a VP:PA tal com diu en Docosong i KRLS o afegint la plantilla:copiat de a la pàgina de discussió de l'article destí. En quant a la tria de quin es fusiona amb l'altre, cada cas és diferent, cal ponderar-ho tot, el nom, l'historial...

Desesser (discussiócontribucions)

Gràcies per la vostra atenció i per les vostres respostes tan instructives. Per no avorrir-vos, us estalviaré algunes petites objeccions que potser ja no val la pena de remenar. :)

Amortres (discussiócontribucions)

He demanat i s'han fet les fusions que comenta Desesser

Resposta a «Consulta sobre fusions»