Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bona tarda

Volia saber on puc trobar una llista de tots els rètols d'avís, com els de millorar format o necessita referències.

He anat a parar a la bio d'en Peyu i em sagnen els viqui-ulls. Hi ha un límit de banners?

Indagant una mica més, he vist: Especial:Contribucions/Enpeyu. No es pot revertir tot això?

Gràcies.

Alzinous (discussiócontribucions)

Aquí tens algunes plantilles de manteniment. La idea és NO carregar els articles amb etiquetes. A que et refereixes exactament amb això dels viqui-ulls sagnants? Vols dir que l'article no t'agrada? Hi ha un problema clar de falta de referències i potser també alguna qüestió sobre conflicte d'interessos... l'estructura i el format també es podrien millorar... Tot i així, no és dels pitjors articles que tenim. Salutacions

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola @Alzinous

La secció de Trajectòria és l'única decent, en quant a format enciclopèdic, tot i que només té una referència. La secció Espectacles és un còpia+enganxa de la web oficial d'ell, és el tros que va afegir el misteriós usuari @Enpeyu i empra un llenguatge fora de lloc. L'última secció la trobo subjectiva i sense refs.

Clar que no volia empaperar l'article amb banners, no vandalitzaria un article per dolent que fos. Em sobta, però, que la pàgina d'un personatge popular no hagi sigut revisada convenientment per la comunitat.

He vist que @Jordi escarre, @Paucabot i @Docosong ja l'han patrullat. Gràcies a tots.

Alzinous (discussiócontribucions)

Ben vist! :-)

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Aprofito per fer una consulta relacionada amb aquest tema.

A l'Infotaula consta la pàgina web oficial, però en @Paucabot l'ha inclòs també a l'apartat d'Enllaços externs, mitjançant la plantilla {Oficial}. Si aquesta dada ja figura a l'Infotaula, és necessari incloure-la de nou allà?

Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

La majoria de Viquipèdies no posen la web oficial a l'infotaula, així que hi deu haver molta gent (també de la Viquipèdia en català, per la tradició) que està acostumada a cercar-la allà baix. Això sí, diria que això ja s'havia discutit qualque vegada i que no hi havia consens ...

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Sóc de les persones que busquen la pàgina oficial en els enllaços externs del final dels articles. Sempre ho he fet així i no se m'ha acudit mai buscar-ho en un altre lloc.

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Rètols d'avís (article Peyu)»