Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Articles estacions de ferrocarril / metro / tramvia

11
9pm (discussiócontribucions)

1.Algu em podria explicar sota quina norma s'esborren infotaules de estacio de ferrocarrils a articles d'estacions de ferrocarril.

Té això alguna mena de sentit a part de desestandaritzar els articles i treurel's de coxtext pel lector potencial de l'article?

Veure:

Estació de Ribes-Vila

Estació de Bifurcació Vilanova


2- Té cap sentit demanar la fusió d'un article Estació de Núria (perfectament desenvolupat amb parragrafs i referències) de 3000 otcets i fusionar en un article llarg de gairebé 20.000 otcets Cremallera de Núria ?. Ja no només que l'artcile de l'estació té un informació especifica (una cosa són les les línies i un altra es estacions) es que ademés es substitueix per una sola línia passant per alt que tant la informació especifica de l'estació i de les taules no es poden replicar.


3. Si les votacions que s'han fet s'ha destacat que els articles de l'estacions s'han de mantenir, perque es continuen ficant avisos d'admissibilitat a articles desenvolupats i amb referències?

Estació de Castellbisbal

Estació de Bena-Feners

Estació de Santa Coloma de Cervelló


En resum, demano la reposició de l'infotaula de estacións i la retirada dels avisos a articles d'estacions amb referències

Medol (discussiócontribucions)

Penso que cada cas s'ha de tractar a banda.

Pel que fa a l'article de l'Estació de Ribes-Vila, penso que la fusió no procedeix i la plantilla s'hauria de treure, en cas que es pugui comprovar que sigui un edifici inventariat, cosa que jo no he pogut fer. Si no fos un edifici inventariat i no hi hagués cap font fiable que en parli de manera significativa s'hauria d'esborrar o fusionar.

Els articles no admissibles poden entrar en un procés d'esborrament o fusió, però això passa amb tots, no només amb les estacions. Per altra banda penso que fusionar diferents articles no admissibles d'estacions, moltes vegades pot fer l'article de la línia molt més útil.

I pel que fa al debat sobre les infotaules, estem tendint a un procés d'estandarització d'infotaules molt útil. Potser caldria afegir algun element més relacionat amb què un edifici pugui utilitzar-se d'estació, però penso que un bé cultural ha de portar una infotaula que ho indiqui, més enllà de cap altra consideració.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)

Bé, doncs caldrà esperar la integració per resoldre-ho.

9pm (discussiócontribucions)

@Medol: Encara entenc menys la teva actuació en aquest article. Justament la teva resposa demostra que tractes diferent un tema a l'altre. A un li eixigeixes que estigui inventariat , pero si es tracta d'una estació oficial, llavors no hi ha problema en esborrar tota la informació. La llista d'edificis inventariats, s'ha de tenir pero la dels estacions ha de ser esborrat.....Demano una rectificiació i la reposició de l'infotaula de l'estació

Medol (discussiócontribucions)

Em refereixo que si és un edifici inventariat per defecte tindrà una font fiable aliena del subjecte que en parlarà, la web de patrimoni. Això no passa si és una estació.

Cap problema en reposar la infotaula d'estació, ara que està integrada amb la de patrimoni, com comenta l'Amador. El criteri és que la infotaula aporti quanta més informació millor.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

La {{infotaula d'estació de ferrocarril}} incorpora el bloc de "protecció patrimonial", per tant, si hi havia dues infotaules: edifici i estació, la que s'havia d'eliminar era la d'edifici.

9pm (discussiócontribucions)

Estació de Palleja

@Medol: No entenc a que et refereixes,

Si FGC, ni la Vanguardia ni la CCMA no son fonts fiables, llavors quines hauria de posar segons el teu parer?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Medol Amb la documentació referenciada sobre la història, penso que hauríem de traure l'etiqueta d'admissibilitat i acabar amb aquest fil de fa 7 mesos. He rebut un missatge quan heu fet canvis i he tingut un ensurt pensant que tenia un tema oblidat.

9pm (discussiócontribucions)

A la una y media de la tarde se reunerion las autoridades y los demás invitados a la inaguración de la sección Barcelona-Martorell

Edición del lunes, 30 diciembre 1912, página 3 - Hemeroteca - Lavanguardia.es


D’aquesta època en daten les electrificacions dels trams Sant Boi-Pallejà (1961),

Línia Llobregat-Anoia - Història (trenscat.com)


Aquesta nit és farà el canvi de vies i demà els trens ja circularan per les vies soterrades i entrarà en servei la nova estació. CCMA

Els trens de la línea Llobregat-Anoia dels FGC ja circularan aquest dissabte per les noves vies soterrades a Pallejà (ccma.cat)

Medol (discussiócontribucions)

La de la Vanguardia entenc que sí que el fa admissible, no l'havia mirat amb deteniment. Tingueu un bon dia!

Resposta a «Articles estacions de ferrocarril / metro / tramvia»